FIFA Heyeti TT Arenayı inceledi! İşte Sonuç!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
FIFA Heyeti TT Arenayı inceledi! İşte Sonuç!


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) çalışanlarından oluşan 10 kişilik Yerel Organizasyon Komitesi eşliğinde stadı gezen 14 kişilik FIFA yetkililerinin sürekli notlar aldığı görüldü.

İncelemelerin ardından basına açıklama yapan TFF Genel Sekreteri Emre Alkin, Türk Telekom Arena'da hem grup hem de çeyrek final ve final maçlarının oynanacağını belirterek, ''Önce Kayseri, sonra Antalya'daki statlardan sonra şimdi de Türk Telekom Arena'yı ziyaret ettik. FIFA heyeti gayet memnun. Tama yakın notlar alıyoruz. Futbolda her zaman ufak tefek eksiklikler olur. Onları da tamamlayacağız. Biz TFF olarak inançlıyız. Bu konudaki ciddiyetimizi göstermiş durumdayız'' diye konuştu.

FIFA Müsabakalar Sorumlusu Rhia Martin ise İstanbul'un bugünlerde son James Bond filminden dolayı çok popüler olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

''İstanbul harika bir şehir. Bu turnuvaya en iyi şekilde ev sahipliği yapacaktır. Burada mükemmel bir stat var. Her şey tamama yakın. Geriye kalan tek önemli şey, aileleri, çocukları futbolseverleri turnuva boyunca bu stada çekip, stadı tamamen doldurmak. Türkiye'nin ev sahipliği konusundaki tecrübelerini biliyoruz. Bu turnuvayı da en iyi şekilde yapacağından eminiz.''

Arıboğan: ''Bu organizasyon da en iyi şekilde yapılacak''

Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı ve Galatasaray Sportif A.Ş. Genel Müdürü Lutfi Arıboğan da bu 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın, Türk futbolunun ev sahipliğini yapacağı en geniş kapsamlı organizasyon olduğunu söyledi.

Daha önce UEFA Şampiyonlar Ligi finali ve UEFA Kupası finali gibi tek maçlık çok prestijli organizasyonları Türkiye'nin başarıyla yaptığına dikkati çeken Arıboğan, şöyle konuştu:

''Dünya Kupası'ndan hemen sonra gelen 20 Yaş Altı Dünya Kupası organizasyonunu aldık. Turnuvanın alındığı dönemde TFF'de başkanvekiliydim ve federasyondan ayrılana kadar olan dönemde de organizasyon komitesi başkanıydım. Şu anda farklı bir gurur yaşıyorum. Galatasaray'ın İcra Kurulu Başkanı olarak da Türkiye'nin gururu olan bu statta, böyle bir organizasyona hizmet vereceğiz. TFF başarıyla bu organizasyonu adım adım geliştiriyor. Bugüne kadar Türk futbolu olarak uluslararası organizasyonları hep yapılanın en iyisi olarak gerçekleştirdik. Bu organizasyon da aynı şekilde olacak.''

TFF Heyeti, turnuvanın sembolik bileti ile topunu Arıboğan'a hediye etti.

FIFA Organizasyon Komitesi Üyesi ve FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası Yerel Organizasyon Turnuva Koordinatörü Süheyl Önen, Emre Alkin, Rhia Martin, Lutfi Arıboğan ve turnuvanın maskotu ''Kanki'' basın mensuplarına birlikte poz verdi.

Heyet, stat ziyaretleri kapsamında yarın Bursa Atatürk Stadı, 5 Aralık Çarşamba günü Trabzon Hüseyin Avni Aker ve Yeni Rize Şehir Stadı, 6 Aralık Perşembe günü de Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nı gezecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
286
Kingmortall
Cevap
5
Görüntüleme
482
-India-
Cevap
0
Görüntüleme
492
-India-


Üst Alt