Subwoofer sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Subwoofer sorunu
arkadaşlar bilgisayar 2+1 hoparlör alalı 1.5-2 yıl oldu.
Hoparlör her zaman güzel çalışıyordu ama bir gün birden bass vurmaz du.
farketmemiştim ama sonra anladım bass gidip g iyordu. 5 dk bass vuruyor 30 dk vurmuyordu.
sonra 10,20 saniye bass geliyor sonra gün boyunca belki vurmuyordu.
bayağı bir süre bassız idare ettim , dün tamirciye götürdüm orda adam eline subwooferi aldı bass vuruyordu.
abi dedim evde çalışmıyor adam dedi kablodandır dedi 2 normal uçlu 1 ucu pc girişi olan kablo aldım.
eve geldim bass 2-3 dakika çalıştı tekrar gitti ve yine gelmedi.
ne olmuş olabilir? ne yapmalıyım lütfen yardımlarınızı bekliyorum :(
Hoparlörüm bu ;

RedFactions

RedFactions

Üye
Kablo ile alakası yoktur bence bilgisayarın kasasından kaynaklıdır kablo girişlerini iyice temizle tozdan bile olabiliyor yada imkanın varsa değiştir sorun gider diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 623746

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bilgisayardandır belki giriştendir diye merak ettim başka bir bilgisayarda denedim yine bass vurmuyordu :/

RedFactions

RedFactions

Üye
Bilgisayardandır belki giriştendir diye merak ettim başka bir bilgisayarda denedim yine bass vurmuyordu :/

O zaman ses sisteminin içindeki kablolarda iletkenlik sorunu vardır başka bir neden aklıma gelmiyor garantisi falan varsa direkt götür uğraşma derim ama bu kadar uğraştığına göre garantisi bitmiştir.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 623746
pasha14

pasha14

Üye
İmkanın varsa eğer al tamirciyi eve götür bakalım bir de o görsün ama bu söylediğin şarkılarla alakalıda olabilir.

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
evet garantisi bitti.
dinlediğim müzikler fazla basslı evet fakat arkadaşla aynı aldık o da son ses basslı müzik dinliyor ona bişe olmadı benim subwoofer'a ne oldu bi türlü anlamadım. sorun hala çözülü değil. Hala tekrar arada bass çalışıyor ve tekrar gidiyor :(

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bilgisi olan?

skynet

Üye
peki mp3 çalar veya telefonla denedin mi onlarda da aynısı oluyor mu ?

matchless

matchless

Üye
arkadasim eger basi gobliyorsan basli bi sarki ac yada gogledn bas test yaz orda videolari gorcen neyse ac btanesni. Ve kolon nezaman calismiosa ufaktan gobegne yani ortasna elnle bastir eger clisir yada clsir gbi olursa yada calismazsa subwofern sargi bobini yanmis dmektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt