e lise bittiben bencil biri değilim ama hava atmayıda sevmezdim o yüzden cihazı herkese hava atarmış gibi değilde al işte telefon seninkinden bir farkı yok dermiş gibi verirdim kendi telefonlarından sıkılmasınlar diye bide arkadaşlar sakın telefona fotoğraf çekme programı yüklemeyin kızlar rahat bırakmıyor okula giderken 300 tane fotoğrafım varsa eve döndüğümde 700'ü görüyordum![]()
bide kızlar telefonları bozulunca gelirdi sadece yanıma 
ben bencil biri değilim ama hava atmayıda sevmezdim o yüzden cihazı herkese hava atarmış gibi değilde al işte telefon seninkinden bir farkı yok dermiş gibi verirdim kendi telefonlarından sıkılmasınlar diye bide arkadaşlar sakın telefona fotoğraf çekme programı yüklemeyin kızlar rahat bırakmıyor okula giderken 300 tane fotoğrafım varsa eve döndüğümde 700'ü görüyordum![]()
bnde htc one v varken kızda iphone 5 vardı dostum ben al resim çek diye one v yimi verym
keşke kız olasa teli çıkşa kadar alsalardı onlar eskidendi
artk her kızda var bi foto çekecek teli

bnde htc one v varken kızda iphone 5 vardı dostum ben al resim çek diye one v yimi verym![]()

)htcnin üzerine ısırılmış elma çiz oda ilgi görür
aynen öyle artk![]()
ipad felan al götür belki anca ekran buyuk diye ilgi gorur![]()
Dben iyi yonde kullanmadım hiç teli ya en son wifikill ile bağlantı kesiyodum okulda bitti)
- - - Eklendi - - -
htcnin üzerine ısırılmış elma çiz oda ilgi görürD

2 tane vardı birinin şifresi 1111bbbb biride lbladik42
biz okulda wifi bulamyodk ki killiyek![]()
Dmüdür yardımcımız vardı tehtid ediyodu o kimse ıpden bulur şikayet ederim diye nasıl bulacaksa 1 hafta geçti pclerde dekstop programını bulamadı cahil![]()

gören kızlar hacker zannediyodu hahaha .ddbiz coğrafya sınıfındaki tahtadan okulun Wifi şifresini almıştık (tek başıma değil, tüm Sınıf) sonra dsploit akartabi okul ağı çok büyük olduğu için çalışmadı ama olsun
![]()
nasıl bulacak dostum ya koca okul herkeste telefon var
aynen![]()
ip den bulamaz![]()
mac adresi arar tek tek![]()

okuldam dersler projektörle işleniyodu pc demek projektör demek buda yaptığını bütün sınıfın görmesi demekbiz sınıftaki tahtayi yönetiyorduk daha zevkli![]()
D film izleyenlerin filmini kapatıyodum ne günlerdi bee