subway..

Sponsorlu Bağlantılar

yeauw

yeauw

Üye
bizim sınıfta kız olmayınca 10 cu sınıfın çömez kızlarla konuşurduk onlar çok zenginlerdi ben telefon çıkarmazdım onların yanında hahaha :DDd birinde iphone 4 birinde 5 diğerindede xperia miro vardı vaybee özledim o günlerii :D sınıfın hoparlörüne telefon takar disko yapardık :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
ben hep paralı oyunları yukluyodum hepsi bakıyodu la bunu nasıl aldın felan diye :)
mc - gta - nfs - Temple OZ gibi :)

enterneoll

enterneoll

Üye
ben bencil biri değilim ama hava atmayıda sevmezdim o yüzden cihazı herkese hava atarmış gibi değilde al işte telefon seninkinden bir farkı yok dermiş gibi verirdim kendi telefonlarından sıkılmasınlar diye bide arkadaşlar sakın telefona fotoğraf çekme programı yüklemeyin kızlar rahat bırakmıyor okula giderken 300 tane fotoğrafım varsa eve döndüğümde 700'ü görüyordum :D

yeauw

yeauw

Üye
c6 01 vardı ozaman bende sınıflardaki laptoplara remote dekstop kurup derş işlerken pcyi oynatıyodum :d 1 hafta sonra benim olduğumu öğrenmişler kınama cezasıyla kurtardım :D

- - - Eklendi - - -

ben bencil biri değilim ama hava atmayıda sevmezdim o yüzden cihazı herkese hava atarmış gibi değilde al işte telefon seninkinden bir farkı yok dermiş gibi verirdim kendi telefonlarından sıkılmasınlar diye bide arkadaşlar sakın telefona fotoğraf çekme programı yüklemeyin kızlar rahat bırakmıyor okula giderken 300 tane fotoğrafım varsa eve döndüğümde 700'ü görüyordum :D
e lise bitti :D bide kızlar telefonları bozulunca gelirdi sadece yanıma :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye

keşke kız olasa teli çıkşa kadar alsalardı onlar eskidendi

artk her kızda var bi foto çekecek teli

yeauw

yeauw

Üye

keşke kız olasa teli çıkşa kadar alsalardı onlar eskidendi

artk her kızda var bi foto çekecek teli
bnde htc one v varken kızda iphone 5 vardı dostum ben al resim çek diye one v yimi verym :D

enterneoll

enterneoll

Üye
bende filtre programları vardım fotoğraf üzerinde oynuyorlar :D ben daha 1 yıl çekicem onları galba olsun hiç tanımadığım insanlar tanıdım telefonlar sayesinde gerçekten yararı oldu

UpOneTR

UpOneTR

Üye
yeauw

yeauw

Üye
ben iyi yonde kullanmadım hiç teli ya en son wifikill ile bağlantı kesiyodum okulda bitti :))

- - - Eklendi - - -

aynen öyle artk :)

ipad felan al götür belki anca ekran buyuk diye ilgi gorur :)
htcnin üzerine ısırılmış elma çiz oda ilgi görür :DD

enterneoll

enterneoll

Üye
bende tüm okulun wifi şifreleri var :D hocanın teki bilgisayarını bana teslim etti gitti 5-6 d.k ve hop şifreler bende herkes almak istiyordu ama sadece kızlara :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
ben iyi yonde kullanmadım hiç teli ya en son wifikill ile bağlantı kesiyodum okulda bitti :))

- - - Eklendi - - -

htcnin üzerine ısırılmış elma çiz oda ilgi görür :DD

biz okulda wifi bulamyodk ki killiyek :(

yeauw

yeauw

Üye
müdür yardımcımız vardı tehtid ediyodu o kimse ıpden bulur şikayet ederim diye nasıl bulacaksa 1 hafta geçti pclerde dekstop programını bulamadı cahil :D

-Emre

-Emre

Üye
biz coğrafya sınıfındaki tahtadan okulun Wifi şifresini almıştık (tek başıma değil, tüm Sınıf) sonra dsploit akar :ehe tabi okul ağı çok büyük olduğu için çalışmadı ama olsun :d:

UpOneTR

UpOneTR

Üye
müdür yardımcımız vardı tehtid ediyodu o kimse ıpden bulur şikayet ederim diye nasıl bulacaksa 1 hafta geçti pclerde dekstop programını bulamadı cahil :D

aynen :)
ip den bulamaz :)
mac adresi arar tek tek :)

yeauw

yeauw

Üye
biz coğrafya sınıfındaki tahtadan okulun Wifi şifresini almıştık (tek başıma değil, tüm Sınıf) sonra dsploit akar :ehe tabi okul ağı çok büyük olduğu için çalışmadı ama olsun :d:
gören kızlar hacker zannediyodu hahaha .dd

-Emre

-Emre

Üye
biz sınıftaki tahtayi yönetiyorduk daha zevkli :kro2:

UpOneTR

UpOneTR

Üye
biz 3 kişi şifra çözmüştk :)
hocann biri trabzonlu diğeri istanbuldu :)
şifre 14611453 tü :) 2 ders sonunda bulduk :)

yeauw

yeauw

Üye
biz sınıftaki tahtayi yönetiyorduk daha zevkli :kro2:
okuldam dersler projektörle işleniyodu pc demek projektör demek buda yaptığını bütün sınıfın görmesi demek :DD film izleyenlerin filmini kapatıyodum ne günlerdi bee :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt