[h=2]eminmisin öyle indiğini?hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?tavsiyem uc web kullan derim...[/h]Kardeş uygulamayı indirirken .bin olarak iniyor telefonda win rar var (android)
tabi kisi arkadaşım ondan herşey iner merak etme güzel web tarayıcısıdır oUc webi buldumda ondan dogru inermi acaba

rica ederim...
ben101kardeşim linkin şifresi ne ?
apkyi kur oyunu aç ve istediğin eşyayı vb şeyleri al...Kardeş tam olarak nasıl yapıcaz açık anlatır mısın
.bn onu indirdim orumlara ole yazmisinda hata veriyor[h=2]eminmisin öyle indiğini?hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?tavsiyem uc web kullan derim...[/h]
Nasil indiriyorsunuzKardeş uygulamayı indirirken .bin olarak iniyor telefonda win rar var (android)
nasıl hata veriyor tekrar indirin...yha bn uc browseride ondirdim indirirken hata veriyor sorun nedir acaba
- - - Eklendi - - -
.bn onu indirdim orumlara ole yazmisinda hata veriyor
kardeşim gidin pcden indirin eğer pc yoksa ucweb veya opera tarayıcıları kullanın...Nasil indiriyorsunuz
???
tıkla 5 saniye bekle reklamı geç sonra mediafire sitesi açılacak ve download now tuşuna tıkla ve indir...Nasil indrcez
sana da merhaba kardeşim,hangi linkten indirmeye çalışıyorsun?Kardeşim meraba cihazim s3 ancak indiriyorum baglantiui sonra diyor ki bağlantıyı kurulamiyor diyor ancak diğer apkleri indiriyor sorun nedir nasil kuracam
link kırılmış yeniden upload ediyorum bekleyin....link kırıkk MediaFire :Invalid or Deleted File.