Subway Surfers v1.19.0 Mod (Unlimited Coins/Keys)

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
samsunga anlat bunu hatayı öyle verıyor google play storeden yuklerken.
Google Play Storeden Yüklerken Hata Vermemesi Lazım , Google Play Store'nin Ayarlardan Verilerini Temizle Diyip Tekrar Dene.

paniq57

paniq57

Üye

ne yapdıysam yukleyemıyorum.

NEXUS

NEXUS

Üye

ne yapdıysam yukleyemıyorum.
O Hatayla hiç karşılaşmadım o yüzden yardımcı olamıycam üzgünüm , Telefona Format Atarak Düzelir Fakat Belki Format Atmadan Çözümü Vardır , Yani Pek Fazla Fikrim Yok.

paniq57

paniq57

Üye
O Hatayla hiç karşılaşmadım o yüzden yardımcı olamıycam üzgünüm , Telefona Format Atarak Düzelir Fakat Belki Format Atmadan Çözümü Vardır , Yani Pek Fazla Fikrim Yok.
teşekkur ederım .
kardes yukledım sımdı hersey tamam ama hıle bır ıse yaramadı hıc bır değişim yok...

NEXUS

NEXUS

Üye
teşekkur ederım .
kardes yukledım sımdı hersey tamam ama hıle bır ıse yaramadı hıc bır değişim yok...
Google Play'dan mı yükledin oyunu , oyunu tamamen burdaki linkten kuracaksın :)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
sd kart hatası alan arkadaş oyun telefonun dahili hafızasına kuruluyor fakat oyunun kayıtları ise hafıza kartına kuruluyor ilk yükleme bu şekilde siz daha sonra onu ayarlar bölümünden uygulamalradan oyunu bulup değiştirebiliyorsunuz neyse hal böyle olunca yapmanız gerekenler
1 hafıza kartında android data klasöründen oyunun verilerini sil

Üst Alt