Haber Subway Surfers Mağazaya Geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
off off

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bakın ben sizin gibi oyun kurmuyorum ama ben şöyle kurdum samsungun bir uygulamasını bölge türkiye hiç değiştirmeden ilk olarak programı hazırladım neyi kurucaksam daha sorna proxy yi 103,13,29,118 ve 8888 yapıp program kısmına geldim kur dedim daha sonra magaza kısmına geldi duraklat dedim ve proxy kapattım daha sonra geri gelerek sürdür dedim kurdu sorunsuz ve açtı siz böylemi yaptınız peki

Heimdalll

Heimdalll

Üye
zaten hangi oyunda işe yaradıki bunda yarasın, temple runda da uyumlu olduğu için yuklenmişti

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
aynısını yazdım ya kanka

tgoksen1

Üye
bakın ben sizin gibi oyun kurmuyorum ama ben şöyle kurdum samsungun bir uygulamasını bölge türkiye hiç değiştirmeden ilk olarak programı hazırladım neyi kurucaksam daha sorna proxy yi 103,13,29,118 ve 8888 yapıp program kısmına geldim kur dedim daha sonra magaza kısmına geldi duraklat dedim ve proxy kapattım daha sonra geri gelerek sürdür dedim kurdu sorunsuz ve açtı siz böylemi yaptınız peki
subway açtın mı anlamadım?

Heimdalll

Heimdalll

Üye
uygulamalar kuruluyor ama oyunlarda işe yaramıyortwitter dan dün akşam kiloo support a mesaj attım verilen cevap aynen şu şekilde: çok yakında,çok yakında ama tam tarihini bilmiyoruz. En azından ümitlendirici :bigstar:

Rainesto

Rainesto

Üye
diren 512 MB

fk555897

fk555897

Üye
Biraz geç gelmiş ama gelmiş.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bende güncelleme geldi sandım, gelmişse gelmiş sanki sana geldi

kraladam12

Üye
Çok sevdiğim oyunlardan biri Android de

Rainesto

Rainesto

Üye
diren 512 mb

Heimdalll

Heimdalll

Üye
her gün tweet atıyorum, hep aynı cevap: tarih veremeyiz ama çoooook yakında. ya bırakın bu işleri 10 gün oldu sanki gökdelen dikiyorlar. bence ocağın ortalarında anca gelir

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
512 mb altı androidde rahatça oynanıyor hani wp az ram herşeyi yapıyordu

osmanmert99

osmanmert99

Üye
512 mb altı androidde rahatça oynanıyor hani wp az ram herşeyi yapıyordu
Kardeş Asphalt 8' i rahat oynuyorlar ama 512'ler. Henüz oyun optimize edilmemiş tam olarak 512'lere. 1GB lerde bile çok akıcı oynanmıyor.

capkino06

Üye
her gün tweet atıyorum, hep aynı cevap: tarih veremeyiz ama çoooook yakında. ya bırakın bu işleri 10 gün oldu sanki gökdelen dikiyorlar. bence ocağın ortalarında anca gelir
bunların yılbaşı izni çok oluyor 15 20 gün ocak sonu gelebilir belki

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
Rainesto

Rainesto

Üye
bence sırf ram sınırından 150 mb sınır var

carew89

carew89

Üye
13ünde 512 mb ramlilere geleceği yonunde bazı duyumlar yazılmış ? doğru mu bu arkadaş lar ?

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Öyle bir söylenti var bi kaç arkadaş söylüyordu.