tgoksen1
Üye
evet ya sonunda hata veriyor yokmu bu hatanın çözümü
tr yapıncada olmadı :/evet ya sonunda hata veriyor yokmu bu hatanın çözümü
tr yapıncada olmadı :/subway açtın mı anlamadım?bakın ben sizin gibi oyun kurmuyorum ama ben şöyle kurdum samsungun bir uygulamasını bölge türkiye hiç değiştirmeden ilk olarak programı hazırladım neyi kurucaksam daha sorna proxy yi 103,13,29,118 ve 8888 yapıp program kısmına geldim kur dedim daha sonra magaza kısmına geldi duraklat dedim ve proxy kapattım daha sonra geri gelerek sürdür dedim kurdu sorunsuz ve açtı siz böylemi yaptınız peki
ben uygulama kurdum zaten bende L920 var yani onu deniyemem sadece proxy arada çalışmıyor ben onun çalışıp çalışmadıgını denedimsubway açtın mı anlamadım?
Kardeş Asphalt 8' i rahat oynuyorlar ama 512'ler. Henüz oyun optimize edilmemiş tam olarak 512'lere. 1GB lerde bile çok akıcı oynanmıyor.512 mb altı androidde rahatça oynanıyor hani wp az ram herşeyi yapıyordu
bunların yılbaşı izni çok oluyor 15 20 gün ocak sonu gelebilir belkiher gün tweet atıyorum, hep aynı cevap: tarih veremeyiz ama çoooook yakında. ya bırakın bu işleri 10 gün oldu sanki gökdelen dikiyorlar. bence ocağın ortalarında anca gelir