Subway Surfers London 1.16.0 Para Hileli MOD

Sponsorlu Bağlantılar

androidblog

Üye
    Konu Sahibi
Subway Surfers London 1.16.0 Para Hileli MOD

Subway Surfers
, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir koşma ve kaçma oyunudur.
Oyunda amacınız köpeğiyle birlikte oyundaki kahramanımız Jake'i kovalayan polis memurundan kaçarak, toplayabileceğiniz kadar yüksek puan toplamaktır.
Renkli ve etkileyici 3 boyutlu grafikleri, akıcı animasyonları ve sürükleyici müzikleri sayesinde oyuncuları mobil cihazları başına hapseden Subway Surfers, boş zamanlarını keyifli bir şekilde geçirmek isteyen tüm kullanıcıların akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde yer alması gereken oyunlardan bir tanesidir.
Yer yer tren rayları üzerinde yer yer de trenlerin üzerinde sizi kovalayan polisten kaçmaya çalışacağınız oyun içerisinde yer alan farklı güçlendiriciler sayesinde bir roket sırt çantası takarak veya sörf tahtasına binerek çok daha hızlı kaçabilirsiniz.
Oyunda topladığınız altınlar yardımıyla yeni karakterler açtırabilir ve karakterinizin özelliklerini geliştirebilirsiniz.
Facebook entegrasyonu sayesinde oyunu oynayan arkadaşlarınızın yaptığı yüksek puanları görebilir ve arkadaşlarınızı geçmek için daha çok hırslanabilirsiniz.
Subway Surfers'ı hemen indirerek heyecanlı ve eğlenceli bir kaçış oyunu içerisinde yerinizi alarak, hem arkadaşlarınız hem de dünya üzerindeki birçok oyuncuyla en yüksek puanı alma konusunda sürükleyici bir yarışa başlayabilirsiniz.

Görüntüler:
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: beliz14, nokio_6233, baby_face_ ve 1 kişi daha

kaanim0606

Üye
Teşekkürler

Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler

androidblog

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil herşey sizin için :) hile çıkar çıkmaz konuya eklenecektir#

Anil-D

Anil-D

Üye
Farming hileli degil bende hileli resim atin yada link atarmisiniz

androidblog

Üye
    Konu Sahibi
Farming hileli degil bende hileli resim atin yada link atarmisiniz

Hocam ben hileli apk upload ettim konuya telefonudaki mevcut oyunu silin veri bilgilerine kadar sonra verdiğim yeni apk yükleyin olacaktır# Sorun sizde ben kullanıyorum çünki.

Anil-D

Anil-D

Üye
Bi foto atarmisin

Tyrann

Tyrann

Üye
uğraşmak istemezseniz freedom uygulamasıyla oyunda para hack i yapabilirsiniz ben öyle yaptım

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Anil-D

Anil-D

Üye
Root sart onun için

Anil-D

Anil-D

Üye
Garantim olmasa yaparim

ersinbakar

ersinbakar

Üye
teşekkürler

theeternal

theeternal

Üye
:tşk: hilelisi ne zaman cıkıcak

Tyrann

Tyrann

Üye
dostum freedomu kullandıktan sonra programın seceneklerinde stop diye bi yer var oraya basarsan program kapanıyor ve google play e normal bir şekilde girebiliyorsun , yeni rom atmaya gerek yok

theeternal

theeternal

Üye
dostum freedomu kullandıktan sonra programın seceneklerinde stop diye bi yer var oraya basarsan program kapanıyor ve google play e normal bir şekilde girebiliyorsun , yeni rom atmaya gerek yok
hayır o olmuyo isteben uygulamayı bıle sıldım duzelmedıhilelisini ekledim ben tamam

androidblog

Üye
    Konu Sahibi
Hileli apk yükleniyor#
Yüklendi#Günceldir#Günceldir#Günceldir#

Ferzan

Ferzan

Üye
Teşekkürler

androidblog

Üye
    Konu Sahibi