Subway Surfers Ana Konu (Tüm Bölümler, Bilgi, Yardım Burada)

Sponsorlu Bağlantılar

gitarro

Üye
Teşekkürler:oke:

KocyigitYasin

KocyigitYasin

Üye
    Konu Sahibi
Anil-D

Anil-D

Üye
abi selam ben pek rekorum yok bugun yapıcaktım oda yapamadım

UpOneTR

UpOneTR

Üye
senin rekor kaçtı :)

- - - Eklendi - - -

hileli oyunda hiç yanmak yok keys sınırsız ama mantıken hesaplayınca 2 milyar yapmak imkansız 350 saat filan oynamak gerekiyo :) senin tel rootlu score hack yapıp elinle yazdın demi :)

bu gün 4.300.000 felan yaptm :)
en yuksek rekorum bu :)

.caner.

.caner.

Üye
8.5 milyon. 45 dakika sürdü hilesiz. Sıkıldım trene vurup öldüm :D gitsem bi 20 m yapardım :D

KocyigitYasin

KocyigitYasin

Üye
    Konu Sahibi
KocyigitYasin

KocyigitYasin

Üye
    Konu Sahibi
(İlk sürüm) çoğu cihazda kasmadan çalışır.

KocyigitYasin

KocyigitYasin

Üye
    Konu Sahibi

6 saat oynanmaz yahu :)

oynadım işte o rekor onun eseri :) ben az önce yaptığım gibi sürümleri tek tek bağlantı olarak yazmak istiyorum ama olmuyo kaç dk da bi yorum yapmam gerek ayrı yorum olması için aynı yoruma eklenince bağlantı olmuyo çünkü...

• Beğen
Tepkiler: AkiliBidik
UpOneTR

UpOneTR

Üye
oynadım işte o rekor onun eseri :) ben az önce yaptığım gibi sürümleri tek tek bağlantı olarak yazmak istiyorum ama olmuyo kaç dk da bi yorum yapmam gerek ayrı yorum olması için aynı yoruma eklenince bağlantı olmuyo çünkü...

hmm ben 15 saniyede 2 milyar yaptm :)

(anlamadm)

AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
aynen bende o sıkıntıyı çekiyorum

UpOneTR

UpOneTR

Üye
ben bu konuyu açarken tek bi link yazabildim az önce bağlantı olarak oldu hepsini öyle yapmak istiyorum dedim :)
cihazın rootlumu :) root olmadan yapılıyo mu o :)

- - - Eklendi - - -

bu sıkıntıyı çözsem konu daha derli toplu olacak :)

rootsuz olmaz sanrım :)
kimseye söylemem nasıl yapilsigini araştrn :)

KocyigitYasin

KocyigitYasin

Üye
    Konu Sahibi

hmm :)
bazı programlar var forumda uygulama onlaari yukluyomuşun oluyomuş felan neyse yoksa yoktur :)

root yapmayı biliyorum telefonlarda kolay tabletlerde ise biraz karışık :) konuyu düzenledim nasıl olmuş :)