KocyigitYasin
Üye
tamam bende çıkım abi malum yarın işim var
- - - Eklendi - - -
Hayırlı geceler kardeşim
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -

yarn rekor denicem 5 milyon yaparm belki![]()
senin tel rootlu score hack yapıp elinle yazdın demi 
senin rekor kaçtı
- - - Eklendi - - -
hileli oyunda hiç yanmak yok keys sınırsız ama mantıken hesaplayınca 2 milyar yapmak imkansız 350 saat filan oynamak gerekiyosenin tel rootlu score hack yapıp elinle yazdın demi
![]()

8.5 milyon. 45 dakika sürdü hilesiz. Sıkıldım trene vurup öldümgitsem bi 20 m yapardım
![]()

ne guzel

ben 36 milyonu geçmeyi denedim başaramadım
- - - Eklendi - - -
Ben 6 saat aralıksız oynadığımda oyun bittikten gözümü kapatınca oyun devam ediyodu![]()

6 saat oynanmaz yahu![]()
ben az önce yaptığım gibi sürümleri tek tek bağlantı olarak yazmak istiyorum ama olmuyo kaç dk da bi yorum yapmam gerek ayrı yorum olması için aynı yoruma eklenince bağlantı olmuyo çünkü...oynadım işte o rekor onun eseriben az önce yaptığım gibi sürümleri tek tek bağlantı olarak yazmak istiyorum ama olmuyo kaç dk da bi yorum yapmam gerek ayrı yorum olması için aynı yoruma eklenince bağlantı olmuyo çünkü...
aynen bende o sıkıntıyı çekiyorumoynadım işte o rekor onun eseriben az önce yaptığım gibi sürümleri tek tek bağlantı olarak yazmak istiyorum ama olmuyo kaç dk da bi yorum yapmam gerek ayrı yorum olması için aynı yoruma eklenince bağlantı olmuyo çünkü...
hmm ben 15 saniyede 2 milyar yaptm![]()
(anlamadm)

root olmadan yapılıyo mu o 
aynen bende o sıkıntıyı çekiyorum

ben bu konuyu açarken tek bi link yazabildim az önce bağlantı olarak oldu hepsini öyle yapmak istiyorum dedim
cihazın rootlumuroot olmadan yapılıyo mu o
- - - Eklendi - - -
bu sıkıntıyı çözsem konu daha derli toplu olacak![]()

rootsuz olmaz sanrım![]()
kimseye söylemem nasıl yapilsigini araştrn![]()

ben biliyorum nasıl yaptığını![]()

sende yap![]()

tablete uygun root çıkmadı haliyle kök izni olmadan olmuyo![]()

hmm![]()
bazı programlar var forumda uygulama onlaari yukluyomuşun oluyomuş felan neyse yoksa yoktur![]()
konuyu düzenledim nasıl olmuş