KocyigitYasin
Üye
senin rekorun ekran görüntüsünü değiştirrr![]()
O ekran alıntısı gibi tekrar alamam oyun bitiminde geliyo büyük bitek

senin rekorun ekran görüntüsünü değiştirrr![]()

Arkadaşım oyun veya uygulama hakkında soru sormak isteyen kişilere bu şekilde engel olunuyor.Uygulamayı paylaşan konu sahibide buna dikkat etmeli.Forum kuralları bunu gerektirir.oyun hakkında konusuyoruz ama
yasin bu konuda ilk yorum bendendi ben bu konu 20. sayfada buldum beğendiğimden teşekkür ettim konuyu başa geldi benim sayemde konu buraya kadar geldi yani

Konuda arka arkaya mesaj yazmayınız ve konuyu sohbet ortamına çevirmeyiniz.Gereken takip yapılacaktır.
Verebilirsin zaten bende onu söylüyorum diğer arkadaşlar konuyu sohbet ortamına getirmemesi ve konunun sağlığı açısından uyardımBen herkese cevap vermek zorunda değil miyim ?

Verebilirsin zaten bende onu söylüyorum diğer arkadaşlar konuyu sohbet ortamına getirmemesi ve konunun sağlığı açısından uyardım![]()
Abartılmaması gerekir sonuçta paylaşım konusu.Ayrıca arka arkaya forum kuralları gereği mesaj yazmayınız yazılan mesajı bizlere şikayet butonu ile bildiriniz.Keyifli forumlarAnladım teşekkür ederim ama engel olmuyorlar genelde herkese cevap verebiliyorum çok sık olmasına oyun hakkında konuşabilir miyiz ? Rekor yapınca yazabilir miyiz ?
Abartılmaması gerekir sonuçta paylaşım konusu.Ayrıca arka arkaya forum kuralları gereği mesaj yazmayınız yazılan mesajı bizlere şikayet butonu ile bildiriniz.Keyifli forumlar

yasin abi konuya mesaj yazılmayıncada taa arka sayfalara gidiyo![]()

Napalım birileri oyunla alakalı bişey sorarsa cevapların anıl bisey koymadı hala bekçiyi öldürüyoya![]()
sait abi bu konu sabitlenmez mi çok yararlı sonuçta ?
az kaldı bu konu kitleneceksait abi bu konu sabitlenmez mi çok yararlı sonuçta ?

az kaldı bu konu kitleneceksait abi bu konu sabitlenmez mi çok yararlı sonuçta ?

bejingten sonra ne zaman cıkcak yeni bidaha
- - - Eklendi - - -
bejingten sonra ne zaman cıkcak yeni bidaha