Aksiyon subway surfers 1.10(0) symbian ^3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre

Üye

Konu Sahibi
C6-01 arm 680 Hızla Çalışıyor Ama Nokia 701 603 1ghz İle çalışıyor Bu Oyunu 603 yada 701 Kullanan Sorunsuz Çalışır Eğer Gerçekten Varsa Oyun
kardeş sen anlıyorsan bu işlerden sana dosyaları gönderiyim. Sys içine atılan 'exe' uzantılı dosyayıda bi ele al onu telefona uyarlayamıyorum. Diğer private ve RESOURCE klasör çevirmelerinde sıkıntı yok. Önceden yüklenmiş bir uygulamaya atınca oyun açılıyor ama çok ağır iste. Ayrıca diğer sekılde yüklemek bi ton uğraş istiyor. Exe dosyasinı çevirirsek herkes rahatlıkla yükler oynar

Emre

Üye
tmm PM'den Gönder BakalımNasıl çalışıyor Sende Anlamadım Dosyaları gerekli Yerlere Attığım Hâlde
Decompiler Mi Yaptın Anlamadım ?

Emre

Üye
Çalışmıyor Konuyu Güncelleme Al Yoksa Silerler Bende Çalışmadı Zaten pek sevmem Bu oyunu Danger Dash Beş basarrrr

Konu Sahibi
ben çok severim bu oyunu neyse sis içeriğini konu başlığına atıyorum ben uğraşıyorum yine ama belki biri daha önce yapar.

apk dosyasını açıp içindekilerini paket yapmaya çalışmışsın da böyle olmaz. İmkansız.

Tepkiler: RetaXter
ya bi an sevindim sonra üzüldüm sende çalılıyormu

Emre

Üye
Böyle Birşey olsaydı herkes Yapardı Maalesef Böyle bişey yok Apk Dosyaları Paketleyim sis yapmak

Tepkiler: incebey38
    Konu Sahibi
yapacam ben bunu hepiniz gereceksiniz

Emre

Üye
Önemli değil İyi Bir Symbian Bilgin Varsa Oyunu Rahatlıkla Yapabilirsiniz Eğer Yoksa Bir dahaki Seneye

Tepkiler: asigsasi
Yapacağınızı yaptıktan sonra konuyu güncellemek için bize bildirirsiniz .İyi forumlar

Tepkiler: 19_03A, mürteza16, bbakkus ve 2 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...