Şubatı göremeyen zavallı N8 im. Güle güle N8, mecburen hoş geldin İpod Touch 4. nesil 32 GB

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
    Konu Sahibi
Şubatı göremeyen zavallı N8 im. Güle güle N8, mecburen hoş geldin İpod Touch 4. nesil 32 GB
Arkadaşlar,
N8 (Dark Grey) telefonumu bugün itibariyle satmış bulunuyorum. Daha Şubat Belle yi göremedi. Bundan sonra görecek belki ama benimle değil. Ha bu arada 650 Tl ye satabildim ancak. Ama görseniz değil çizik daha bütün jelatinleri bile üzerindeydi. Gittim 650 TL nin üzerine 150 TL ekleyip 800 TL ye İpod 32 GB aldım. Şu anda müzik yükledim. İnanım kulaklarım sağır olacak bu kulaklıktan. App Store yi sömürüyorum şu an :))) Kesinlikle değil şiddetle tavsiye ediyorum şiddetle. Pişman olmayacaksınız % 1000000.

anılbaran

anılbaran

Üye
dostum bende alcam ondan.İphone destek bölümünde konum var görüşlerini yazarsan sevinirim. Ben onu alış sadece oyun oynucam amaç o yani :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
hayırlı olsun

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayırlı olsun. Biraz önce böyle bi konu kapatıldı. Ders alınmıyor mu?

TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım, alır almaz real soccer 2012 yükledim app storeden hem de bedava. Tek kuruş bile ödemeden. Oyun 400 MB kapasitede. Onun için kesinlikle 8 GB alma. Sakın ama sakın. Ayrıca oyunu bir görsen. Diyeceksin ki yerin dibine girsin psp de pc de ps2 de android de. Daha şimdiden tutuldum. Tek eksiği konuşturmuyor.

----------Eklendi @ 01:13:18 ---------- Yazıldı @ 01:07:30 ----------

ben bu konuyu nokia kullanıcısı olduğum için açtım. Ayrıca forumda Nokia cı olan bazı arkadaşlarımın da ipod alma düşünceleri olduğu için onlara aldığımı haber vermek istedim. Rahatsız olduysan neden mesaj yazıyorsun arkadaşım. Ben diğer forum konularına laf ediyor muyum bu gerekli bu gereksiz diye. Saygılı ol. Yorum yazmak zorunda değildin.

realplayer2

realplayer2

Üye
bize ne bilader ne aldiysan ilgili konuna gidip hosgeldim de oraya

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hayırlı olsun :) Neden sattın N8 i .?

TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
    Konu Sahibi
biraz önceki yorumumu okudursan aynısını sana da yazmak zorunda kalmayayım.

* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
arkadas biz fandroitçilerden iphone culardan kurtulmaya çalışıyoruz sen gelmiş burda ipod touch övüyosun daha yeni konu kapatıldı burası symbian ^3 bölümü burada sadece c6-01 c7 e7 n8.. görmek istiyoruz gelip başka cihazları burada övmeyi bırakın artık

TURKUATA33

TURKUATA33

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle tek sebebi uygulamaların yetersizliğiydi. Telefondan memnun kalmasaydım gider androidli telefon ya da İphone alırdım en ucuzundan. Benim için N8 imin en güzel yönü HDMI girişli olmasıydı. N8 i tek geçerim.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
HDMİ girişini hiç kullanmadım . Ne işe yarar , bilmiyorum bile :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende bi haftalığına ablamla değiştim teli n8 var şuan:)

Tuba

Tuba

Üye
Arkadaşlar lütfen yeni telefon alma sevincinizi paylaşmak için maxi kutlamaları seçin :oke: ve diğer eski telefonunuzdan bahsetmeyin bu şekildeki konular tartışma çıkartıyor :locked:

• Beğen
Tepkiler: serecans, CanKartaL, OttomaN TigeR ve 2 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt