ferd866
Üye
Nasıl ki.dşu anda çilek diye bir filime gircem Türk filimi bu arada dabbenın fragmanını gördüm allah sizı nasıl biliyosa öyle yapsın o ne lan öyle
izleyecem iştefilim gayet güzel izlenir kesinlikle ama çok fazla küfür var kardeşinizle falan gitmeyin yaptığım hatayı yapmayın bide şunu söyleyim filimi anlatırsam gram tadı çızmaz ama izleyin yani oyuncu kadrosu vasat azra akın ve Bülent Şakrak dışında kimseyi tanımıyorum tecavüz sahnesi dedikleri yer 10sn bile değil zaten bişeyde yok öpüşme sahneleri bile daha çok cinsellik içeriyorNasıl ki.d
Korkmamamız gereken şeylerden korkutmaya çalışan bi yönetmen ve film serisi bu adamın cinlerle ilgili bi problemi var galiba
Bilmem öle mi diyorumyönetmen cinlerle kafayı bozmuş mu diyosun
Dabbe 2 zaten 5 kişi ve amatör kamera ile çekilmiş 2 duman tepede gidip geliyordabbeden korkanlarmi hahaha bebe bebe seyler
bebeler korkarDabbe 2 zaten 5 kişi ve amatör kamera ile çekilmiş 2 duman tepede gidip geliyor
bana bebemi diyon höstdabbeden korkanlarmi hahaha bebe bebe seyler
Sakin beylerbana bebemi diyon höst
büyü yü 20 defa izledim özellikle kırbaçlama sahnesi ama nedense dabbe bana korkunç geliyoraz önce korku filmi listemize baktım. 2004 de izlediğim büyü adlı korku filmini gördüm. 11 yaşındaydım o zamanlar anlamamıştım neler olduğunu ama bir sahnesinde cin kadına tecavüz ediyormuş yahu
Sapıklığın oradan geliyormuş demek kiaz önce korku filmi listemize baktım. 2004 de izlediğim büyü adlı korku filmini gördüm. 11 yaşındaydım o zamanlar anlamamıştım neler olduğunu ama bir sahnesinde cin kadına tecavüz ediyormuş yahu
ne sapıklığı gördün yahu ?Sapıklığın oradan geliyormuş demek ki
Ben demiyorumne sapıklığı gördün yahu ?
Yabanci Filmlerede Bakarsan Hep Konu Cinlerdir Aslında BirYerlerde Cinlerin Özelliği Olur Üstad Ne Demiş İslamiyet Batidan Gelse Müslüman OlucaksınızBuradaki sorun korku filmlerimizin sadece cin temalı olmasından kaynaklanıyor. Kendimizi sınırlamışız bir cindir gidiyor. Cinlere inanıyoruz diye her korku filminde cin olunca insan bıkıyor. Daha orjinal fikirler gerekiyor sinemamızın gelişmesi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?