Nikah masası hariç her masada varızminoo için dedim. Benim lügatımda evlilik olmadığı için örnek vermeye gerek bile duymadımHarunun cinsel tercihlerini sorgulamayalım

Karı koca olamazsanızda, hiç kaçış yok, kocakarı olursunuzNikah masası hariç her masada varız![]()

Kiminle oluyoruz kocakarı?Karı koca olamazsanızda, hiç kaçış yok, kocakarı olursunuz![]()
Zaman ile oluyorsun, kendinden geriye kalan ile oluyorsun, sonra ihtiyarlar arasında huzur evinde gün yapıyorsun.Kiminle oluyoruz kocakarı?

Harun abimi sinirlendirmeZaman ile oluyorsun, kendinden geriye kalan ile oluyorsun, sonra ihtiyarlar arasında huzur evinde gün yapıyorsun.
İnsanoğlu kendi kurduğu dünyada, kendini bir köşeye atıyor ve kaçınılmaz sonu bekliyor![]()

Bize operasyon sinirle mi oluyor babayiğitHarun abimi sinirlendirme![]()

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bizde kötülemedik, yapay zekaya sormana gerek yok, müdürüm işi zora sokma, kocakarı candır gerisi heyecandırZaman ile oluyorsun, kendinden geriye kalan ile oluyorsun, sonra ihtiyarlar arasında huzur evinde gün yapıyorsun.
İnsanoğlu kendi kurduğu dünyada, kendini bir köşeye atıyor ve kaçınılmaz sonu bekliyor![]()

35 oluyorum ya şaka maka az kaldı he yaşlı sayılır mıyım?
Ne desek boş35 oluyorum ya şaka maka az kaldı he yaşlı sayılır mıyım?
Zong saldırısı olabilir mi bu
Eğer "Zong saldırısı" ile siber saldırı ya da başka bir tür tehditten bahsediyorsanız, daha fazla bilgi vermeniz gerekiyor. Sorunuzun bağlamını biraz daha açarsanız, size daha net bir yanıt verebilirim. Örneğin:Zong saldırısı olabilir mi bu