Aynı cihazmış demek ki. Hafızaya bak bendeki. Bilinçaltımda neler var nelerEkranı kırılmıştı şimdi hepten gitti onu diyorum
TouchWiz deyip uzaklaşmak istiyorum.Bir de Nexus 5 kullan bakalım.
Ve sanırım o çift çekirdekli android de aosp rom yüklü değildi. Değil mi?
Z2 hakkında yapılan yorumlar psikolojimi bozdu la benim. Üstüne de yavaş bir android kullanınca daha da kötü oldu.Para mı var la![]()
Az biraz daha lazım, Aralık'ın sonu olmadı Ocak'ta alıcam birini (Z2 or Z3c)
Telefonu alınca da çıkıcam mahallede çiftetelli oynucam artık o derece :P
Çift çekirdekli her hangi bi samsung zaten işkencedir@Furkan Emekli ama ne hikmetse benim w tek çekirdek arayüz yağ gibi kitkat la
![]()

TouchWiz deyip uzaklaşmak istiyorum.

Android'den vazgeçersem tek alternatif iOS oluyor fakat onlar da çok pahalı yaXperia Ray'i kullanıyor hala kardeşim. Uzun süredir cm11 yüklü unoffical. Akıyor.
Ben de direk "touchwiz dir kesin" diyecektim ama sonrasında çevirdim biraz.![]()
Android'den vazgeçersem tek alternatif iOS oluyor fakat onlar da çok pahalı ya![]()

DiyosunLollipop çok tatlı.![]()
DiyosunTadına bak bi, sen de dersin.![]()

Sen amma takmışsın kafayaOrası öyle tabi ama almışken amiral gemi almayı istiyorum. Nexus 5'i kesinlikle kötülemiyorum hatta benim gözümde en iyi Nexus modeli. Nexus 6'ya hiç sıcak bakamadım. Ancak Nexus 5'in bi üst modeli var. Şimdi o zaman niye Z3 almıyorsun diye sorarsanız ; Z2 ile Z3 arasında bi fark göremediğim için Z2 almayı çok düşünmüştüm. İlk defa Android bi cihaza bu kadar ısınmıştım ki kronik problemler beni telefondan soğuttu. Teknoloji alışverişlerinde hiç şanslı değilim. Bilgisayarın parçalarını alırken monitörde ölü piksel çıkmıştı , harddisk bozuk çıkmıştı ve işlemci soğutucusunu tam 3 kez üst üste değiştirdik. Velhasıl diyeceğim şu ki ; telefon almak için bi süre beklemeye çekilmeyi düşünüyorum. Şuanda alsam alabilirim ancak yılbaşı indirimi olabilir ya da bi miktar daha para bulursam hem yeni çıkacak olan telefon alabilirim belki de Apple olur. Zamana bıraktım. Bugüne kadar 5800'la idare etmişim 1-2 mı idare edemeyeceğim sanki. ( edemedi ) Bu arada 5800'ın yeni bir özelliğini buldum. Lavaboda elimi yıkarken keşfettim. Su geçirmedi
Yazı biraz uzun oldu , kusura bakmayın. Benim gibi bekleyen arkadaşlara da selâmlar![]()
al bi 6+ veya 6 miss kafa rahat
hem 5 ten daha iyi gidiyor pili.millet bi şeyden anlamıyor okuldan falan beyin yokki yok s4 müş note 3 diyo bitanesi samsunglar sonradan kasmaya başlıyyormuş telefon kullanmayı bilmiyosanız ne yapalım motorola al diyom komik geliyo nexus al diyom ne alırsa alsınlar bananeBir de Nexus 5 kullan bakalım.
Ve sanırım o çift çekirdekli android de aosp rom yüklü değildi. Değil mi?
Yalnız ordaki note 3 ün hepsinden farklı bir özelliği var. Note serisindeki cihazları mukayese edilmesi doğru değil. S-pen kullanan insanlarda bulunuyor.millet bi şeyden anlamıyor okuldan falan beyin yokki yok s4 müş note 3 diyo bitanesi samsunglar sonradan kasmaya başlıyyormuş telefon kullanmayı bilmiyosanız ne yapalım motorola al diyom komik geliyo nexus al diyom ne alırsa alsınlar banane
Aynı cihazmış demek ki. Hafızaya bak bendeki. Bilinçaltımda neler var neler![]()

Çok takma. Ben MediaMartk'ta kullandım sorun bulamadım cihazda. Her şeyi iyiydi.Z2 hakkında yapılan yorumlar psikolojimi bozdu la benim. Üstüne de yavaş bir android kullanınca daha da kötü oldu.