ultrayer6
Üye
apple iphone 5 derim, minimum (bak minimum diyorum) ios 9'u görecek o telefon. Bir güncelleme çizelgesi vardı apple'ın, nerede gördüm hatırlamıyorum. Bir de bu sene sonunda ios 7 gelecek, çok güzel özellikler katılmış ve o da oyun koluna izin veriyor lazım ise. Bir de diğer sistemler şişiyor yavaşlıyor ama ios yıllarca ilk günkü gibi kalıyor.
Beta1-Beta2-Beta3 olmak üzeri paylaşım yapılmış ama bazı iphonelerde var sadece
Apple almanı tavsiye ederim çünkü Apple İphone5e sunduğu güncellemeyi 3GS içinde sunuyor.
Bence bekleyin 5s gelsin illa böyle bir telefon bekliyorsunuz s serileri daha çok önemseniyor sanki eğer böyle bir niyetiniz varsa 5s beklemeye tahammülünüz yoksa 5
HTC One
s4 kullanmayanlar gelip burada s4 hakkında atıp tutuyor ya deli oluyorum ayrıca hala nokia diyenler var bitmiş bir firmaya para verilmez nokia daha amber güncellemesini her modele kısıp kısıp veriyor nokia alanlar isyanlarda
1020 mi alinmazmi ? insanin her dk foto cekesi geliyor
Lumia serisi devam ederse en az bi 3 veya 5 yıl sonra alınır daha yeni bir işletim sistemi sonuçta gelişip mağzasını artırmalıLumia 925 yada 1020 derim.
Not: 4 yıl destek alır, 5i bilemem.
Not 2: "Nokia alınır mı?" "Nokia destek vermez!" diyenler Allah aşkına cevap vermesin. Nokia şuan kendisi ekstra olarak güncelleme vermekte, Güncellemeyi Microsoft vermektedir.
Xp'ye hala güncelleme - destek 2014'e kadarda vereceği gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?