audi a3 < opel vectra < broadway![]()

plastikAbi farların dışı cam mı plastik mi ?
Şu yüzeysel çizikler için satılan malzemeler var ya. Plastiği onunla sildiğinde baya işe yarıyor kendine getiriyor. Baya soluklaşmış.plastik
O zaman değişim şart olmuş buna. Işığın şiddetini yola yansımasını değiştiriyor bu. 2006 fiesta vardı bundan önce onun da plastik ordan biraz uğraşmıştım bu soluklaşmayla da.Evet daha önce yaptırdım ama kısa süre sonra yine aynı duruma geliyor.![]()
1.150,00 TL istiyorlar kardeşim, şimdilik benim için çokta sıkıntı değilO zaman değişim şart olmuş buna. Işığın şiddetini yola yansımasını değiştiriyor bu. 2006 fiesta vardı bundan önce onun da plastik ordan biraz uğraşmıştım bu soluklaşmayla da.

1.150,00 mi ?1.150,00 TL istiyorlar kardeşim, şimdilik benim için çokta sıkıntı değil![]()

Yok farları komple değiştiriyorlarmış o yüzden böyle pahalı...1.150,00 mi ?
sadece plastik far kapağı bu kadar eder mi yahu
bu durumda tabi ki dursun ancak sadece kapağın değişmesi gerek şu servisler de nasıl yolsak diye bakıyolarYok farları komple değiştiriyorlarmış o yüzden böyle pahalı...

Aynen öyle ama sanırım bu farların kapağı değişmiyor. Bir ara öylesine sormuştum bu fiyatı duyunca kalsın dedim sonrada üstüne düşmedim bir daha.bu durumda tabi ki dursun ancak sadece kapağın değişmesi gerek şu servisler de nasıl yolsak diye bakıyolar![]()