Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

Astrosman

Astrosman

Üye
Sessizliği...

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Kafami öne eğince kan geldi,ne oluyor yahu:sUyku saatiOteldeyim

• Beğen
Tepkiler: Astrosman
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:kahve: :pc:

• Beğen
Tepkiler: Astrosman
maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Aksama dugun var ve ne yapacagimi hic bilmiyorum:gul:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Mezuniyeti ve birkac seyi saymazsam okula 3 gun daha gidecegim. Aylarca bu haftanin hayalini kurdum. Fakat simdi sadece bir huzun var icimde. Cunku hayatim tamamiyle degisecek. 4 yil yedigimiz, ictigimiz ayri gitmeyen arkadaslarimla bir daha cok zor gorusecegim. Universite okumak istedigimiz sehirlerin farkliligindan dolayi yilda en fazla 3-4 kez gorebilecegim onlari. İste bu yuzden icime bir sey oturdu sanki, bogazima bir sey takilmis gibi hissediyorum. Belki universitede cok sevecegim baska arkadaslarim olacak ama ben bir
degisim istemiyorum. Sadece siramin yanindaki sicak kalorifere yaslanmak istiyorum. Yaslanmak ve arkadaslarimla muhabbet etmek...

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
doctorrr

doctorrr

Üye
Ben bu okuldan pardon kümesten kurtulacam diye deyim yerindeyse göbek atıyorum

Arkadaş çevrem okulda değil zati. Yerin dibine batsın lan böyle okul. Mezun olunca müdürün lastikleri indirecem.

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Lise arkadaslariniz genelde hep kalir,bende bile oyle oldu ama üni. Arkadası cok farkli bir dunyadir iste o zaman ilk once keske uni.den baslasam dediginiz olur:D

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
doctorrr

doctorrr

Üye
Bakın abiler daha önce yapmadım değil harbi harbi inecek o lastikler

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Belki ilerde diyecegim oyle ama simdi hic bitsin istemiyorum. Okuldaki muduru, hocalari (birkac hoca haric) asla ozlemeyecegim biliyorum. Ben sadece ortami ozleyecegim.

• Beğen
maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
İşin kötü yanı lastik patmamasi icin,lastige sklan sivilar var eger onu kullamissa baltayla bile girisilse bana misin demez,anca niye patlamiyor bu lastik der insan:D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
En iyisi cizmek. Hicbir araba pacayi kurtaramaz. :D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve maxirabit
maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Sprey boyayla ustune birseyler yazmak:D
Dugun de degilim sanki savasa geldim,kulagim cinladi silah sesinden:dry:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:eller:

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
kardeşimin Nokia N8'e otopsi yaptım :sirit:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
doctorrr

doctorrr

Üye
Tamam abiler ben anahtarla da girecem...

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan ve maxirabit
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Acaba Mabel Matiz kendi sesini begeniyor mudur... Bence kesin aynanin karsisina gecip "Oglum Meybil sesin b.k gibi ama millet seviyor. Ne yapayim konsere cikayim bari." diyordur.

• Beğen
maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Bazen diyorum ki keske kedi olsaydim

Enes

Enes

Üye
Envanter bilanço ve şirketler muhasebesi ödevi 3 saat sürdü :zzz: bi daha bu dersten ödev yapmam adını okması 1 saat zaten

doctorrr

doctorrr

Üye
Her gece çekiyorsun kafayı, yerli malı sigara kullanmıyorsun. Gece mavisi takılıyorsun da gündüz kafan iyi mor bakıyorsun

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Ya bu Toblerone'u yiyecem yada yersem abimin cocuklari yurt disinda okuyamiyacak. Abim ve cocugu olmadigindan mideye indirdim:gul:

Üst Alt