Kahvaltı keyfi :çay:
Oğuzhan Üye kedi006' Alıntı: Kıskanmakla meşgulüm Genişletmek için tıkla ... Kıskanma. Ygs çalışıyorum.
vedat1966 Üye Tapatalk ile forumları dolaşıyorum. Yağmur eşliğinde yazı yazıyorum. Emekliliğin tadını çıkarıyorum.
MUSTAFA AKPINAR97 Üye Yarin sinav var caliscam bugun bide +defter den bakcam sınavda Edebiyat sınavı Sagopa dinliym pesimist underground hiphop 2005 alti dinliyom
Yarin sinav var caliscam bugun bide +defter den bakcam sınavda Edebiyat sınavı Sagopa dinliym pesimist underground hiphop 2005 alti dinliyom
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Kahve mi içsem çay mı? Genişletmek için tıkla ... çay
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap kedi006' Alıntı: Maxicepi bırakıp ödev yapmak... Genişletmek için tıkla ... güzel bir düşünce birisine Osmanlı tokadı atmak :eller
kedi006' Alıntı: Maxicepi bırakıp ödev yapmak... Genişletmek için tıkla ... güzel bir düşünce birisine Osmanlı tokadı atmak :eller
.caner. Üye muhammed4949' Alıntı: güzel bir düşünce birisine Osmanlı tokadı atmak :eller Genişletmek için tıkla ... Gel gapisak :
muhammed4949' Alıntı: güzel bir düşünce birisine Osmanlı tokadı atmak :eller Genişletmek için tıkla ... Gel gapisak :
Oğuzhan Üye Yeter artik ya! Gunlerdir Episodes'un altyazisinin cikmasini bekliyorum. Sonunda dayanamayip ben cevirmeye baslayacagim.
Yeter artik ya! Gunlerdir Episodes'un altyazisinin cikmasini bekliyorum. Sonunda dayanamayip ben cevirmeye baslayacagim.