Hastaydım anca iyileştim,ilaç alıcam.
.caner. Üye 0MG90' Alıntı: Hastaydım anca iyileştim,ilaç alıcam. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun.
Mert Üye Telafi dersine dershanenin en kötü hocası mı konurmuş. Zaten o adamdan anlamadığım için ders aldım. Eve geldim kendim çalışcam.
Telafi dersine dershanenin en kötü hocası mı konurmuş. Zaten o adamdan anlamadığım için ders aldım. Eve geldim kendim çalışcam.
Oğuzhan Üye Sürekli erteliyordum. Sonunda şu Seinfeld'e başlayacağım. iPod'a atayım da yarın derste izlerim.
.caner. Üye -qarapapaq-' Alıntı: Nexus 5 half brick oldu. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun ilk half brick in
-qarapapaq-' Alıntı: Nexus 5 half brick oldu. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun ilk half brick in
Kurtuluş40 Emekli Yönetici Nextman' Alıntı: keyfi Ve Üye takibi Genişletmek için tıkla ... Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Boylemi Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Nextman' Alıntı: keyfi Ve Üye takibi Genişletmek için tıkla ... Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Boylemi