Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
4 saat önce %100 du şimdi 40larda

Anil-D

Anil-D

Üye
Iste biz butun sene çalisip beyin yoruyoz adamlar bedava sence bu bize refahmi

Anil-D

Anil-D

Üye
4 saatmi ?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
aynen

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Samsung 4.3 güncellemesi ile telefonun içine etti

Anil-D

Anil-D

Üye
Özele gel konu kirlenmesin bu aralar beni cekemeyen çok

Invoke

Invoke

Üye
Rezilliğin bu kadarı.

(Bir şey izledim, onun üzerine yazdım, birileri üzerine alınmasın diye yazıyorum bu açıklamayı :D)

Son düzenleme:
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
ok geldim

Anil-D

Anil-D

Üye
Mert ne oldu ?

Invoke

Invoke

Üye
inşallah bu mülteci olayı Osmanlı zamanindaki hain bulgarlar gibi olmaz iyi hoş güzel yardım yapıyoz da bi gün tepemize çıkmazlar inş

Öyle bir çıkarlar ki, kardeş. Belki çıkmışlardır bile de bize göstermiyorlardır. Yarın Hatayda sayım olur, Suriyeli sayısı çok gelir. Sonra Suriye giderse, güneydoğuyu da teröristler alırsa bırak güney doğuyu, doğuyu da verirlerse hatta işin içine Ermeniler de girerse hiç şaşırmayın.

Bunları düşündüm demin, düşüncelerimi silmezseniz, sevinirim. Siyasi değildir. Hükümetle alakası hiç yoktur. Özgür bir ülkede alta açıklama yazmam da ayrı bir tartışma konusudur.

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
Mert dogru söylüyon haci

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Öyle bir çıkarlar ki, kardeş. Belki çıkmışlardır bile de bize göstermiyorlardır. Yarın Hatayda sayım olur, Suriyeli sayısı çok gelir. Sonra Suriye giderse, güneydoğuyu da teröristler alırsa bırak güney doğuyu, doğuyu da verirlerse hatta işin içine Ermeniler de girerse hiç şaşırmayın.

Bunları düşündüm demin, düşüncelerimi silmezseniz, sevinirim. Siyasi değildir. Hükümetle alakası hiç yoktur. Özgür bir ülkede alta açıklama yazmam da ayrı bir tartışma konusudur.

haklı olabilirsiniz ama sonuçta savaştan kaçmış zavallı insanlar benim de arada sırada aklıma geliyor bu konu ama ne zamana küçük zavallı bir suriyeli çocuk görsem içim yanıyor inşallah dediğiniz gibi olmaz tepemize çıkmazlar neyse siyasete girmeyelim uyarı almayalim

Invoke

Invoke

Üye
Neyse, ağalar bu konuda muhabbet yasak. Sana diyorum @Asabi Geliştirici dünde s4 ile ilgili bu konuda konuşmuştun. Kural bu, ben koymadım. Admin gelir, mesajı siler. Konu dışına çıkmayın der. Lüzumsuz olaylar...

O yüzden sorunlarımızı özelden veya uygun konuların altında konuşmamız daha doğru olur, diye düşünüyorum.

Ayrıca çok güzel cevap verirdim de dediğin gibi uzamasın.

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
Merte gülüyorum

Invoke

Invoke

Üye
Anıl'ın bana neden güldüğünü düşünüyorum dersem yalan söylemiş olacağımı düşünüyorum. :D

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
:ehe

Invoke

Invoke

Üye
Cehaleti gidermek lazım gerektiğini düşündüğüm gibi bunun mümkün olduğunu da düşünmüyorum.

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
Suan mertin yazdigini okuyom

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Onceki mesajlari okuyorum. Bu konuda bir yorumda bulunmak istiyorum. Ben Suriyelim. Annem babam safkan suriyeli. 1 sene once Turkiye'ye geldik. Bu sene siz heyvan gibi calisir iken ben bir taraflarimi yaya yaya universiteye gireccegim nabeeeer... Boyle iste bebeler haydi calisin siz nihahahahaha...

Invoke

Invoke

Üye
Oha, cidden hayretler içerisindeyim... (Hasan Sabbah ile ilgili, arkadaş konuda ne yazsam başkası farklı bir şey düşünecek düşüncesi oluştu. =P )

Üst Alt