Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

PixelWolf

Üye
Çok güzel müzikmiş

çaminci

çaminci

Üye
aynı bea sen nabıyon :tebessüm:

Invoke

Invoke

Üye
Flashtool yüzünden windows 7'ye dönmek üzereyim...Windows 7 :zzz:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
En sevdiğim gün pazartesi :zzz: düşünüyorum mesai bitimini

Mert

Mert

Üye
Çok değişik duygular içerisindeyim. İlkokul yıllarımdayken bir müzik dinlemiştim. Yabancı olduğu için adı falan aklımda kalmamıştı. O yıllardan bugüne kadar melodisi hep aklımdaydı. Aramak için her türlü yolu denedim. Shazam'ı açıp kendim söyledim falan :D Her arama çalışmalarımda hüsrana uğradım.
Bugün 10 küsürüncü yılı oldu herhalde. Ablamın haricibelleğinden film atmak için kullandığımda eski bilgisayardaki dosyaların olduğu bi' klasör buldum. Klasöre girmeden müziğin klasörün içinde olduğunu anladım zaten. Ve evet tam da olması gereken yerdeydi. Asıl ilginç olan şarkının sahibi Blind Guardian'ın solisti Hansi Kürch(Avatarım) ve Iced Earth'ün gitaristi Jon Schaffer. Beni tanıyan bilir, büyük bir BG hayranıyım. Çocukluğumun şarkısının Blind Guardian'ın solistinden çıkması beni sevince boğdu. Bayram 1 gün erken geldi bana :D Az kaldı unutuyordum. İşte o şarkı;
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Dosya kurtarma daha ne olsun :zzz:

doctorrr

doctorrr

Üye
Canım sıkkın
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Invoke

Invoke

Üye
Bir halledemedik... :/

doctorrr

doctorrr

Üye
Bir cebimde das kapital bir cebimde kenevir tohumu bir elimde cımbız bir elimde ayna kafam çok karışık:(

Invoke

Invoke

Üye
2009'u yazarken de iki sıfır var. Soldaki sıfır ikinin yanında. Sildiniz. 2. sağdaki sıfır 9'un yanında. Sildiniz. Kaldı mı dokuz? İki ile dokuz yanyana 29. İki ile 9'u toplayın 11. 29 artı 11 kırk yapar! Ve Milliyetçi Hareket Partisinin kırkıncı yılı!

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
uguro

uguro

Üye
Ne yapıyorum bende bilmiyorum :D

Invoke

Invoke

Üye
Uğraşıyorum... :DYanlış konuya yazmışım @doctorrr

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
KabusTR

KabusTR

Üye
Yarin Ne Yapacam Onu Düşünüyorum...

Invoke

Invoke

Üye
Belgesel+Maxicep+Düzgün bir rom kurma uğraşları... Gece 00:33

doctorrr

doctorrr

Üye
Yalnız şaka maka 5 saat olmuş telefon hala güncelleniyor. Alla alla... Geç de oldu. Normalde yarım saatlik iş. Niye böyle olduysa. Öfff yaa

Invoke

Invoke

Üye
Hangi telefon?

doctorrr

doctorrr

Üye
c6-01. cfw yükledim, cfw'de nokia haritalar falan temzilenmiş, onu bi kaç aplikasyon daha yüklüyordum hala yükleniyor... Canımı sıktı, uykum var yatacam hala yüklüyor... Kaptsam ayrı bi dert

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
ne uğraştım be =P

doctorrr

doctorrr

Üye

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer, DqKaNn ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Ne maç be, rezillik. Bilerek veriyoz resmen. Sabah hepsi kurban kesip, akşam maça mı çıkmış anlamadım ki. Başkasına kestireydiniz mubarekler, yormuşsunuz kendinizi...

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Üst Alt