Ne oldu ki?Muziksizikten olecegim sanirim. Kulakligim hala servisten gelmedi ve cildiracagim. İyice bagimli oldum muzik dinlemeye.

Sagdan ses gelmiyordu. Kablodan sandim basta sonra farkli kablo deneyince anladim ki kulakligin kendisinde sorun varmis. Adam belese yapilir kullanici hatasi yok gibi dedi ya bakalim nolacak.Ne oldu ki?
Alman markası dedik iyidir dedik başımıza gelmeyen kalmadı![]()
Sinava girerken bir de okunmus pirinc yuttun mu tamamdir.Sınava girecek olmanın meyvelerini yiyorum. Çaylar, kuruyemişler sel oldu odama. Seviyorum anne seni![]()

Sinava girerken bir de okunmus pirinc yuttun mu tamamdir.![]()
İyi bari ona para almıyorlarSagdan ses gelmiyordu. Kablodan sandim basta sonra farkli kablo deneyince anladim ki kulakligin kendisinde sorun varmis. Adam belese yapilir kullanici hatasi yok gibi dedi ya bakalim nolacak.![]()
Valla ya ben kablo bozulur kulaklik bozulmaz diyordum ama yanilmisim.
Sınava kadar bildiği tüm mistik şeyleri üzerimde deneyecekSinava girerken bir de okunmus pirinc yuttun mu tamamdir.![]()

Belli olmaz valla. Para isterlerse eger alirim kulakligimi gider kendim tamir ederim. Muhtemelen icinde bir kablo kopmustur.İyi bari ona para almıyorlar
Sınava kadar bildiği tüm mistik şeyleri üzerimde deneyecek![]()
Geri toplayabileceksen deneBelli olmaz valla. Para isterlerse eger alirim kulakligimi gider kendim tamir ederim. Muhtemelen icinde bir kablo kopmustur.
Toplarim ya sorun degil o.Geri toplayabileceksen dene
Gittiği yere kadar gitsin. İkinci elden satıp yerine ses kalitesinden çok sağlamlığıyla öne çıkan bir şey alırım ben.
Ben bunu satmadan yeni bir kulaklik alacagim. Bir tane kulaklik begendim de 600 tl veremem.
Daha dusuk fiyatli bir kulaklik ar onu alacagim. 
600 tlToplarim ya sorun degil o.Ben bunu satmadan yeni bir kulaklik alacagim. Bir tane kulaklik begendim de 600 tl veremem.
Daha dusuk fiyatli bir kulaklik ar onu alacagim.
![]()
sende gid onu mahkemeye verSirf tartismada altta kaldigi icin idareye sikayet etmis bizi mantarin teki. Haysiyetsiz. Isin yoksa simdi onla ugras... Zaten isim basimdan askin. Bi de fisleniriz simdi... Offf...
kaç kuruyorsunben autocad kullanıyorum 3d ye daha gecemedim ahşaf oyma işinde çok yardımcı oluyor 1:1 gerçek boyutda orantılsal olarak büyütme küçültme yay çizimleri çok işime yarıyorAutocad kurulumu... Bitse de yatsam.