Bugün silah arkadaşımın ölüm yıldönümü.Ruhun şad olsun arkadaşım seni unutmadım.Tüm şehitlerimizede Allahtan rahmet aillelerine sabır diliyorum.
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez.

Valla arkadaşlar ne yalan söylüyüm beynim durmuş durumda 3 gündür açıkçası birşey düşünemez durumdayım sabahtan beri de forumda açacağım konuyu nereye yazsam diye uğraşıyorum en sonunda burası geldi aklıma bana bu konuyu neeye açabileceğimi söyleyebilecek arkadaş varmı
sorum şu ;
elimde çok eskilerden bir tane ttnet usb modem var bu modemi Huawei e177 modem haline getirebilme imkanım var mıdır ? Yardım eden etmeyen herkese şimdiden teşekürler
Not : bu konuyunereye açmam konusunda da yardımcı olursanız sevinirim
Forum düzenini sağlıyoruz
Buyur arkadaşım
PC Donanım Teknik Yardım
Bugün silah arkadaşımın ölüm yıldönümü.Ruhun şad olsun arkadaşım seni unutmadım.Tüm şehitlerimizede Allahtan rahmet aillelerine sabır diliyorum.
Allah rahmet eylesinBugün silah arkadaşımın ölüm yıldönümü.Ruhun şad olsun arkadaşım seni unutmadım.Tüm şehitlerimizede Allahtan rahmet aillelerine sabır diliyorum.
Güzel bir korku filmi koleksiyonu yapmayı düşünüyorum.Önerisi olan ?
AminBugün silah arkadaşımın ölüm yıldönümü.Ruhun şad olsun arkadaşım seni unutmadım.Tüm şehitlerimizede Allahtan rahmet aillelerine sabır diliyorum.
İyi ki evde 1 hafta tek kalacagim ya... Annem ayni tembihleri 1000 kez etti... Yeter yahu gitsinler artik...![]()
galeri2.uludagsozluk.com/350/kilot-yaz_437347.jpgPislik kitapçı... Koskoca Ejderha Dövmeli Kız kitabına 5 tl verilir mi ya...![]()
Ev sana kaldı yanegaleri2.uludagsozluk.com/350/kilot-yaz_437347.jpg
Sigarami yaktim kutluyorum bunu.