Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
Yuh leyla ile mecnun'u da kaldırmışlar yayından... Bundan önce Üsküdar'a Giderken'i izlerdim bi de İşler Güçler'i... Onlar da kanalların azizliğine uğramışlardı. Yazık oldu be...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bağnaz, cahil pisliklerden nefret ediyorum.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bugün silah arkadaşımın ölüm yıldönümü.Ruhun şad olsun arkadaşım seni unutmadım.Tüm şehitlerimizede Allahtan rahmet aillelerine sabır diliyorum.

Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez.

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan, .caner., Invoke ve 3 diğerleri
Tuba

Tuba

Üye
Bugün silah arkadaşımın ölüm yıldönümü.Ruhun şad olsun arkadaşım seni unutmadım.Tüm şehitlerimizede Allahtan rahmet aillelerine sabır diliyorum.

Amin :(

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Nextman

ugurbeyim

Üye
Valla arkadaşlar ne yalan söylüyüm beynim durmuş durumda 3 gündür açıkçası birşey düşünemez durumdayım sabahtan beri de forumda açacağım konuyu nereye yazsam diye uğraşıyorum en sonunda burası geldi aklıma bana bu konuyu neeye açabileceğimi söyleyebilecek arkadaş varmı
sorum şu ;

elimde çok eskilerden bir tane ttnet usb modem var bu modemi Huawei e177 modem haline getirebilme imkanım var mıdır ? Yardım eden etmeyen herkese şimdiden teşekürler

Not : bu konuyunereye açmam konusunda da yardımcı olursanız sevinirim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Valla arkadaşlar ne yalan söylüyüm beynim durmuş durumda 3 gündür açıkçası birşey düşünemez durumdayım sabahtan beri de forumda açacağım konuyu nereye yazsam diye uğraşıyorum en sonunda burası geldi aklıma bana bu konuyu neeye açabileceğimi söyleyebilecek arkadaş varmı
sorum şu ;

elimde çok eskilerden bir tane ttnet usb modem var bu modemi Huawei e177 modem haline getirebilme imkanım var mıdır ? Yardım eden etmeyen herkese şimdiden teşekürler

Not : bu konuyunereye açmam konusunda da yardımcı olursanız sevinirim

Forum düzenini sağlıyoruz

Buyur arkadaşım

PC Donanım Teknik Yardım

• Beğen
Tepkiler: Joker ve ugurbeyim
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye

Amin

• Beğen
Tepkiler: Haluk. ve Nextman
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Allah rahmet eylesin...

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici

Allah rahmet eylesin

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Az önce satıcıyla anlaştım. Cuma günü bu bebeği alıyorum... :eller:

Haluk.

Haluk.

Üye

Allah rahmet eylesin

• Beğen
Tepkiler: Nextman
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Amin

• Beğen
Tepkiler: Nextman
FatoŞ

FatoŞ

Üye
Sabahtan Ahmet Kayadan Yakamozsun Sen şarkısını dinliyorum ....
~
Yorgunum Hemde çok şiir yazasım varr...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İyi ki evde 1 hafta tek kalacagim ya... Annem ayni tembihleri 1000 kez etti... Yeter yahu gitsinler artik... :dry:

codblackops2

codblackops2

Üye
üzümü yerkene:P:

doctorrr

doctorrr

Üye
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Ev sana kaldı yane :eller: galeri2.uludagsozluk.com/350/kilot-yaz_437347.jpg

Aynen oyle. :D Sigarami yaktim kutluyorum bunu. :D

- - - Eklendi - - -

İşi çıktı herhalde...

- - - Eklendi - - -

Geliyor... :eller:

- - - Eklendi - - -

Bağımlı olmayacağım.Bağımlı olmayacağım.Bağımlı olmayacağım.Bağımlı olmayacağım.Bağımlı olmayacağım.Bağımlı olmayacağım.Bağımlı olmayacağım.Bağımlı olmayacağım.Bağımlı olmayacağım.Bağımlı olmayacağım.Bağımlı olmayacağım.Bağımlı olmayacağım.Bağımlı olmayacağım.Bağımlı olmayacağım.Bağımlı olmayacağım.Bağımlı olmayacağım.Bağımlı olmayacağım.Bağımlı olmayacağım.Bağımlı olmayacağım.Bağımlı olmayacağım.Bağımlı olmayacağım.Bağımlı olmayacağım.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr

Üst Alt