Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
sabah sabah bu kadar içilirmi be kardeşim gençliğine yazık(ama bi bardak ikram etsen yok demem)

Yok ya, şarkının sözleri falan ağır ya kafamın duman olduğunu belirtmek için kullandım o smileyleri, yoksa Rabbime çok şükür yaş oldu 20 sigaradan başka bişey sürmedim ağzıma ki sigarayıda çok kullanmadım 1 sene anca sonra bıraktım :) :tebessüm:

Kerim.

Kerim.

Üye
Yok ya, şarkının sözleri falan ağır ya kafamın duman olduğunu belirtmek için kullandım o smileyleri, yoksa Rabbime çok şükür yaş oldu 20 sigaradan başka bişey sürmedim ağzıma ki sigarayıda çok kullanmadım 1 sene anca sonra bıraktım :) :tebessüm:

:alkis

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Ama doğruya doğru kardeş, ne derdim vardı ki aşktan başka, Rabbime milyonlarca kez şükretsem yine azdır, annem babam sağ çok şükür bi sıkıntımız yok, ha sıkıntım olsa sigara mı çare olacak hayır, olmadı da yani! O yüzden şuan sigara içen birinin yanına yaklaşır yaklaşmaz fena oluyorum nasıl bir kokudur öyle yaa, ve durup soruyorum ben bunu mu içiyormuşum diye!! :( Allah'tan bıraktım zamanında yani + Sigara hiçbir zaman hiçbir şeye çare değildir :oke:

Türe

Türe

Üye
İftiracılarla uğraşıyok :zzz:

Kerim.

Kerim.

Üye
Ama doğruya doğru kardeş, ne derdim vardı ki aşktan başka, Rabbime milyonlarca kez şükretsem yine azdır, annem babam sağ çok şükür bi sıkıntımız yok, ha sıkıntım olsa sigara mı çare olacak hayır, olmadı da yani! O yüzden şuan sigara içen birinin yanına yaklaşır yaklaşmaz fena oluyorum nasıl bir kokudur öyle yaa, ve durup soruyorum ben bunu mu içiyormuşum diye!! :( Allah'tan bıraktım zamanında yani + Sigara hiçbir zaman hiçbir şeye çare değildir :oke:
Yok tebrik ettim ben seni:)

Legendary.

Legendary.

Üye
Bankamatiğe gidiyorum :dry:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tablet alıcam kızıma renk bakıyoruz :)

Tuba

Tuba

Üye
Ben bilmem eşim biliri izliyorum kıskançlık krizi :kop:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
SHİNee-Hello şarkısını dinliyorum ezberlemek istiyorum bu şarkıyı yaaa :( somuru:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kızıma aldığım tableti güncelledim ona hazır haldemi değilmi diye bakıyorum.Oyunmu ? yok canım sadece test ediyorum :sirit:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Haftaya cumartesi günü Boys Over Flowers (BOF) ' ta ne olacak onu düşünüyorum :) :eller:

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
BOF ne lo diye düşünüyorum :D

marist

marist

Üye
Toprağımı Düşünüy0rum Şuan Yani Fat0ş'u ;D :hehe

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Fena grip oldum 2 hafta surebilir

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bugün, yazdığım hikayeyi tamamlamam lazım, çok işim var çooook :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
hangi kanal da oynuyor.bende güney koreye gitcem.daha terbiyeli saygılı gelişmiş bir ülkede yaşamak istiyorum

TRT Okul'da her cumartesi 21.30 'da başlıyor, bu hafta 12.bölüm oynayacak mutlaka izlemelisin :oke: :eller: + İnşallah askerden geldikten sonra dil eğitimi alıp bende gitmeyi planlıyorum :) :tebessüm:

Üst Alt