Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

balabanya

Üye
E-okula girip lise 1 notlarıma bakmayı düşünüyorum acaba kaç zayıfım var en az 5 bekliyorum .d 2 dönem geçersem iyidir üzdünüzlan beni kim açtı bu konuyu offf offf

___kaptan___

___kaptan___

Üye
sezen aksu-ben sende tutuklu kaldım dinliyorum <3

Samet.25

yetenek sizsiniz izliyom komedi adamlar kendilerini rezil ediyo

OPC

OPC

Üye
Az önce balkona çıktım sigara içmek için sokagın aşağısından bir büyük ticaeri Tıransit(!) ve birde hafif ticari olan Tıransit(!) polisten kaçıyordu sokağın aşağısındaki setten büyük olan Tıransit(!) bir uçtu park halindeki arabaya gömdü kovalamaca yine devam etti. Sonra sokagın başından caddeye çıkarken caddenin başından bir polis arabası daha peşlerine düştü hatta hafif ticari olan Tıransit'in(!) arka kapılarından teki açık kalmış sallanıyordu. Çok ekşınlıydı :oha:

Tabiki Arka Sokaklar kadar gerçekci ve heyecanlı değildi söylemem gerek

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Uçuyorum mutluluktan ve huzurdan :) <3

Mert

Mert

Üye
Ben Ödüyorum adlı tiyatro muhteşemdi. Özellikle Olcay Kavuzlu'nun performansına ağzım açık tanıklık ettim. Hayatımın en iyi 1.5 saatini yaşadım.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ölsün pislik herif

• Beğen
Tepkiler: OPC
doctorrr

doctorrr

Üye
Soda içiyorum yaa zeytinyağlıyı fazla kaçırdım hacı

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Çok fazla düşünüyoruuuuuum :nono: yazık ediyorum kendime :bilmm

tempestshine

tempestshine

Üye
Uykum geliii

OPC

OPC

Üye

Buna denk geldim la lanet şarkı :zzz:

__xXx__

__xXx__

Üye
üst katta oturan ve nornalde küfretmeden duramayan bayan öğrenci demin nescafe sordu paketi uzatırken öyle kibar bi tonla teşekkür ettiki bi an şüpheye düştüm lan acaba bu değilde diğerleri mi ediyo diye:hmmm

___kaptan___

___kaptan___

Üye
otobüse bindim eve doğru gidiyorum :)

OPC

OPC

Üye
Telefonu güncellenen Symbian for TR ile flashladım yine canavar gibi tabiki :)

Uygulamaları yüklüyorum en siniri de bu :zzz:

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
işin yoksa minibüs tayfayla taaaaaa bilmediğin yerlere telefonsuz sadece bir saat ve 5 tl ile git sonra geri gel :zzz:

everest22

everest22

Üye
bugun badye başladim ağirmayan tek bir eklemim yok bu normalmöi haraket zor ediyorum yha

__xXx__

__xXx__

Üye
dün kahve alan kız bugün yaşpasta ikram etti şimdi incelicem tadı nasıl olmuş diye

OPC

OPC

Üye
Dershaneden geldim e okula girdim başladım sövmeye. Canım matematikcim 39.6'dan bırakmış :)

Evdekilerde beni haftaya çok severler sağolsunlar :) Ama hata bende ilkokulda beklentiyi yüksek tuttum üstüne anadolu lisesi kazandım zayıf görünce tepkileri mükemmel oluyor :) Ama az kaldı seneye kurtuluyorum :vur

___kaptan___

___kaptan___

Üye
SHİNee'den hello'yu dinliyorum :sirit: <3

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
almak istediğim telefonu düşünüyorum. Daha karar veremedim

Üst Alt