Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1
Sponsorlu Bağlantılar
balabanya
Üye
E-okula girip lise 1 notlarıma bakmayı düşünüyorum acaba kaç zayıfım var en az 5 bekliyorum .d 2 dönem geçersem iyidir üzdünüzlan beni kim açtı bu konuyu offf offf
___kaptan___
Üye
sezen aksu-ben sende tutuklu kaldım dinliyorum
Samet.25
yetenek sizsiniz izliyom komedi adamlar kendilerini rezil ediyo
OPC
Üye
Az önce balkona çıktım sigara içmek için sokagın aşağısından bir büyük ticaeri Tıransit(!) ve birde hafif ticari olan Tıransit(!) polisten kaçıyordu sokağın aşağısındaki setten büyük olan Tıransit(!) bir uçtu park halindeki arabaya gömdü kovalamaca yine devam etti. Sonra sokagın başından caddeye çıkarken caddenin başından bir polis arabası daha peşlerine düştü hatta hafif ticari olan Tıransit'in(!) arka kapılarından teki açık kalmış sallanıyordu. Çok ekşınlıydı
Tabiki Arka Sokaklar kadar gerçekci ve heyecanlı değildi söylemem gerek
___kaptan___
Üye
Uçuyorum mutluluktan ve huzurdan
Mert
Üye
Ben Ödüyorum adlı tiyatro muhteşemdi. Özellikle Olcay Kavuzlu'nun performansına ağzım açık tanıklık ettim. Hayatımın en iyi 1.5 saatini yaşadım.
Amaru Shady
Üye
ölsün pislik herif
doctorrr
Üye
Soda içiyorum yaa zeytinyağlıyı fazla kaçırdım hacı
___kaptan___
Üye
Çok fazla düşünüyoruuuuuum yazık ediyorum kendime
tempestshine
Üye
Uykum geliii
OPC
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buna denk geldim la lanet şarkı
__xXx__
Üye
üst katta oturan ve nornalde küfretmeden duramayan bayan öğrenci demin nescafe sordu paketi uzatırken öyle kibar bi tonla teşekkür ettiki bi an şüpheye düştüm lan acaba bu değilde diğerleri mi ediyo diye
___kaptan___
Üye
otobüse bindim eve doğru gidiyorum
OPC
Üye
Telefonu güncellenen Symbian for TR ile flashladım yine canavar gibi tabiki
Uygulamaları yüklüyorum en siniri de bu
iyavuzoz
Üye
işin yoksa minibüs tayfayla taaaaaa bilmediğin yerlere telefonsuz sadece bir saat ve 5 tl ile git sonra geri gel
everest22
Üye
bugun badye başladim ağirmayan tek bir eklemim yok bu normalmöi haraket zor ediyorum yha
__xXx__
Üye
dün kahve alan kız bugün yaşpasta ikram etti şimdi incelicem tadı nasıl olmuş diye
OPC
Üye
Dershaneden geldim e okula girdim başladım sövmeye. Canım matematikcim 39.6'dan bırakmış
Evdekilerde beni haftaya çok severler sağolsunlar Ama hata bende ilkokulda beklentiyi yüksek tuttum üstüne anadolu lisesi kazandım zayıf görünce tepkileri mükemmel oluyor Ama az kaldı seneye kurtuluyorum
___kaptan___
Üye
SHİNee'den hello'yu dinliyorum
Amaru Shady
Üye
almak istediğim telefonu düşünüyorum. Daha karar veremedim