Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
Okul formasıyla uyku keyfi :D

paki96

paki96

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Suan sigara ile pc keyfi yapıyoruz arkile :zzz:[/SIZE][/COLOR]

doctorrr

doctorrr

Üye
Yatışşşş...

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
geçen parmağım çiviyle çizilmişti şimdi ya sinek ısırdı ya da başka bişey var çok kaşınıyo ve şişti :(

doctorrr

doctorrr

Üye
Kızıl Can Yıldız'ın blogunda turluyorum.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Belki bir gün başka bir yerde..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Basit bir hayatın tadını çıkarmak güzeldir..[Bilbo Baggins - The Lord of the Rings]

__xXx__

__xXx__

Üye
bütün hayallerim bir bir yıkıldı ama olsun nasıl olsa hayal kurmak zor değil gerçekleştirmek zor, gerçekleştirmeme yardımcı kişiyi bulmak zor

doctorrr

doctorrr

Üye
Hamdi ismini taşıyanların ılık olduğuna kanaat getirdim.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Opera açık, ilk sekmede facebook, ikinci sekmede online olanlar, üçüncü sekmede Maxicep(cep telefonları genel) dördüncü sekmede maxicep ilanlar, beşinci sekmede maxicep yeni mesajlar ve burası açık, kulaklığımı takmış anlamsız bir arabesk müzik çalan radyoya takılmış vaziyette şarkılar dinliyorum :bilmm anlamsız bir sıkkınlık var içimde :bilmm

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Opera açık, ilk sekmede facebook, ikinci sekmede online olanlar, üçüncü sekmede Maxicep(cep telefonları genel) dördüncü sekmede maxicep ilanlar, beşinci sekmede maxicep yeni mesajlar ve burası açık, kulaklığımı takmış anlamsız bir arabesk müzik çalan radyoya takılmış vaziyette şarkılar dinliyorum :bilmm anlamsız bir sıkkınlık var içimde :bilmm
Acıdım valla şimdi operaya :ehe

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
30 dakika boyunca bir banka sığınmak onunla arkadaş olmak

tarxhn

tarxhn

Üye
bankanın sube işleriyle ugraşıyorum

doctorrr

doctorrr

Üye
Arkadaki elemanlar Serdar Ortaç çalıyor ağızlarına tahta silgisi sokmaya gidiyorum.

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Acıdım valla şimdi operaya :ehe

:aha: her saat başında hata verir kapatır açarım aynı şekilde 5 sekme :ehe araştırma vs içinde açarsam bazen 6-7 bilemedin 8 sekmeye kadar götürüyorum :kıskıs: hele facebookta aynı anda 3-4 kişiyle konuyorsam hepsi için birer sekme açtım mı eline sağlık :d: :ehe :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
tempestshine

tempestshine

Üye
Ters takla atıyım derken her yerim felç oldu

doctorrr

doctorrr

Üye
Tam bir işsizim.

paki96

paki96

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Cigara yakıyorum :D[/SIZE][/COLOR]

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Seni sessizliğime sakladım.. Konuşulursa büyüsü bozulacak diye korkuyorum..

Artıyı katlayıp nokta yaptım, gideceğim bir yön kalmadı.. Oh be artık seçmek zorunda değilim..

Üst Alt