Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
lanet olsun yarın yine pazartesi

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
21 aralığı bekliyorum..

Bir şey olmayacak ama..
İnsan bekliyor işte..

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Fizik çalışıyorum :zzz:

doctorrr

doctorrr

Üye
Pink Floyd...

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Yağmurlu bir gün

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yorgunluk.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
zatüre oluyorum

__xXx__

__xXx__

Üye
bazı hocalar var günde 3 posta dövsem doymam kimileri de var ki melek melek mesela bizim melek hoca:D

tempestshine

tempestshine

Üye
Mini Browser kullanmaya uğraşıyorum :(

Kingmortall

Kingmortall

Üye
orta boy karışık pizza keyfi :eller:

Kerim.

Kerim.

Üye
wonder'ımı özledim:ağlarım:

doctorrr

doctorrr

Üye
Ve diyorum ki bugün günlerden leyla ile mecnun :pro2: neamiş?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
işten başka bişey yok bu ay aklımda :hmmm

__xXx__

__xXx__

Üye
bir biber dolması yaptım arkadaşlar nerdeyse beni yicek anneme 5 çekecem bu gidişle yemek işinde

doctorrr

doctorrr

Üye
Annem bi' tepsi poğaça yapmış tamda çay demlediydim tepsinin yarısını götürmüşüm susun çaktırmayın :ehe

Placebo-

Placebo-

Üye
Çok güzel bir deyiştir bu:
Dünyanın sonu gelmiş, kıyamet kopmuş. Cehennem ağzına kadar dolu. Bir tarafta Ruslar, bir tarafta Almanlar. Hepsinin kazanı ayrı kaynıyor. Kazandaki insanlar dışarıya çıkmaya çalıştıkça zebaniler ellerindeki gürzlerle geri içeriye atıyorlar insanları. Her kazanın başında bir zebani var. Fakat turklerinkinde yok.. Soruyorlar "Her milletin kazanının başında bir zebani varda, Türklerde neden yok" diye. Yanıt şu: " Türkler için zebaniye ne hacet, biri çıkmaya çalışsa öteki çıkmaya çalışanın ayağı kaydırıp içeriye sokuyor."

Anlayana çok anlamlı. :) Lisede iken İnkılap tarihi ve Atatürkçülük öğretmenimiz anlatmıştı..

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz, __xXx__ ve doctorrr
__xXx__

__xXx__

Üye
Dünyanın sonu gelmiş, kıyamet kopmuş. Cehennem ağzına kadar dolu. Bir tarafta Ruslar, bir tarafta Almanlar. Hepsinin kazanı ayrı kaynıyor. Kazandaki insanlar dışarıya çıkmaya çalıştıkça zebaniler ellerindeki gürzlerle geri içeriye atıyorlar insanları. Her kazanın başında bir zebani var. Fakat turklerinkinde yok.. Soruyorlar "Her milletin kazanının başında bir zebani varda, Türklerde neden yok" diye. Yanıt şu: " Türkler için zebaniye ne hacet, biri çıkmaya çalışsa öteki çıkmaya çalışanın ayağı kaydırıp içeriye sokuyor."

Anlayana çok anlamlı. :) Lisede iken İnkılap tarihi ve Atatürkçülük öğretmenimiz anlatmıştı..

:hmmm

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

:ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
Gece fırtına çıktı lan yağmur sesiyle tribe girdim görüyon mu :D Neysee inkilapmış ders hati öperler

- - - Eklendi - - -

Dağcı komando hem de şemdinlide! ultras!

Üst Alt