Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yatağın altına ses sistemini koymuştum şimdi hafif baslar açık kısık sesle birazda katty perrynin california girls şarkısı çalıyor basların vuruşu içimi ferahlatıyor sanki masaj yaptırıyorum bi de allahtan alt kat boş
i̇nşallah üst kattakiler dayanmaz kapıya
doctorrr
Üye
zubzubzub ders boş...
Revengeful
Emekli Yönetici
Sevgilim için kedi buketi aldım ama kedi sevmiyormuş meğerse
doctorrr
Üye
KırmızıHack'in ednan hucanın sitelerini heklemesi üzerne ednanın yayından verdiği cevap; "Kumanistler gene bizim siteleri heklemişlermi ceklemişlermi cin gibiler ama haa" ahaha mobil olmasam videoyu paylaşıcaktım yarıldım yas
bir azizin göz göre göre dayı oluşu... yalnız sizin çocuğu bi' alabilir miyiz aablıcım?
maxirabit
Üye
Konu Sahibi
Kafam çorba gibi.
Nextman
Emekli Yönetici
Kızım ile satranc oynuyoruz
doctorrr
Üye
bi' kızım olsun başka bişey istemiyorum onun böyle uykudan kalkınca sesi çatal çatal baba demesi bile yeter
tempestshine
Üye
Backstreet Boys dinliyorum
doctorrr
Üye
Sohbet ederken offline görünen bir mod. kadar samimiyetsizdin aşkım...
tempestshine
Üye
Adele'nin Skyfall şarkısı beni yidi bitirdi bu kadar güzel olur bir ses
minoo
Üye
Ufak çaplı kalp krizi geçirdim
Bulaşık makinesini ben yerleştirmiştim yıkandıktan sonra. Annem de "babanın makine boşaltmasını hiç sevmiyorum her tencerenin kapağını başka yere atıyor! " dedi. "Ama ben boşalttım makineyi " dedim, elinde tavayla bana doğru koşmaya başladı. Az daha kafama iniyordu tava
doctorrr
Üye
Şimdi çay mı kahve mi karar veremedim her akşam aynı terane offf hangisi?