Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
insanlar şekil şekil

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Rom editliyorum kendime :oke:

doctorrr

doctorrr

Üye
Bugün 2 saat mat. çalıştım şimdi kafa dinliyorum yarın deneme sınavı var bide öfff çikolatayı fazla kaçırdım migrenim tuttu )):

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Olsada yesek :aha:

doctorrr

doctorrr

Üye
aabi gözünü seviyim hatırlatma şu milföy böreklerini bana :( 15-20 kişi koca karılar doluşurlardı eve resmen karambol kaos ortamı ruhum daralırdı :( yaa arkadaş bi' insan kahkaha atarken tepinir mi resmen tepiniyorlardı zapzapzap :D korkardım yemin ediyorum yaa o kısırlar un kurabiyeleri kekler çaylar milföy börekleri bazen de mantı olurdu ıyyy onlar bide o tabakta birbirine karıştı öööh midem bulandı :( bazen 'annöö bönöm dersöm vooaarr' diye çirkeflik yapardım kaytarmak için al kitabını defterini orda yaparsın ödevini derdi :( annee beni duyuyorsan eğer seni hiç affetmiyorum allahından bul...

Türe

Türe

Üye
Bana yapilan klasik adalet sistemini izlemekteyim (!) :tebessüm:

minoo

minoo

Üye
Lan Yunus :kop::kop:

Ozan'la konuşuyom.

doctorrr

doctorrr

Üye
Çok pis saçmaladım hee varya

- - - Eklendi - - -

fuki bile havlu attıysa demek sağlam saçmaladım

__xXx__

__xXx__

Üye
canım sıkılıyor :@

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sarkoye gidiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
okula gitmedim hastaym şarkı dinliyorum.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
dominostan extravaganza söyledim yeşil biber koymayın dedim adamlar doldurmuş yeşil biberi :dry:

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Bir saatir KYK'nın sitesine girmeye çalışıyorum, açılmıyor :bann:

__xXx__

__xXx__

Üye
hala neden vodem aldım diye kendime küfrediyorum git al işte vınn ı nerdeyse aynı fiyata hemde daha hızlı

Kerim.

Kerim.

Üye
Yarin okula gitsemmi ki:hmmm

Placebo-

Placebo-

Üye
Çok mutluyum.. Wp'ye ilk güncelleme ilk çeyrekte geliyormuş. :)

Kerim.

Kerim.

Üye
elma yiyom:dry:

doctorrr

doctorrr

Üye
Herkes yattı ev o biçim sessiz camdan bi at sineği girdi yastıkla onu kovalıyorum arkadaş bi sineğin ne hükmü var demeyin bu şerefsizler ıstırıyor

- - - Eklendi - - -

Eeen aşağıda yöneticileri göster diye bi buton var neyse tıklayayım bakeyim dedim tarayıcı kitlendi ctrl alt delete yapıyorum kapanmıyor vay anasını

Üst Alt