Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
ilk sınav iyiydi de araba yine yolda bıraktı kafamı attırdı:zzz:

- - - Eklendi - - -

ilk sınav iyiydi de araba yine yolda bıraktı kafamı attırdı:zzz:

doctorrr

doctorrr

Üye
eneee şarjım bitiyo :koş:

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
suzan yüzünden

jackalmami

jackalmami

Üye
Bu polislerin ben varya :@

Mercedes dururken gelip bana ceza yazıyor kapçik ağızlı. Nedir bu zengin kayrımı anlamadım ki :ah
Karısıyla geçmiş arabaya acelem var diye siren öttürüyo bi de. Madem acelen var benimle nasıl uğraştın ... Tövbe tövbe..
Karşılık verebilse gam yemicem. Susuyor terbiyesiz. Gider ayak girecektim ağız yüz o olacaktı yani..!
Neyse.. En azından trafik polisi olmadığından biraz geç gelir ceza. Ben de o sıralar askerde olacağım için, pederin çenesinden kurtulurum :D

Bi silüs alalım dedik arkadaş başımıza gelmeyen kalmadı yahu. 2 kere virajdayken arkayı attı araba. Allah'tan alışkınımda toparladım. Arkadaşlarda bilerek yaptığımı sanıp alkış tutuyorlar :D Teker patlamış meğer :ah

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Bu gün çok özel bir gün:utan

__xXx__

__xXx__

Üye
ata abiyi yakalamışken bi kaç soru soram dedim onu da kaçırdım:ağlarım:

somurtukk

somurtukk

Üye
çekirdek citliyor istermisiniz hadi caylarda benden:çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay:

doctorrr

doctorrr

Üye
O değilde atlar, evet atlar özgürleştirilmeli! Bugün L&M günü... Çay demler hafız :çay:

tempestshine

tempestshine

Üye
Yeni kuş geldi.ölen Fıstığın kardeşi Fıstık.inşallah sende ölmezsin.güzel kuş :(

doctorrr

doctorrr

Üye
kahve güzeldi çikolatayı fazla kaçırdım migren ağrılarım tutmaz inşallah ama kötüyüm yani gözüm kararıyor kan şekerim mi yükseldi acaba? o değilde bugün L&M günü hafız :çay:

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
kahve güzeldi çikolatayı fazla kaçırdım migren ağrılarım tutmaz inşallah ama kötüyüm yani gözüm kararıyor kan şekerim mi yükseldi acaba? o değilde bugün L&M günü hafız :çay:

Geçmiş olsun :op:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
acuxx

acuxx

Üye
fizik çalışayım harmonik hareket berbat ya

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Hava soğuk üşüyorum:/