Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
misafirler geldi :zzz:

doctorrr

doctorrr

Üye
L&M başlıyır

tempestshine

tempestshine

Üye
Bizim baya geç başlıyor yea :(

konyarapp

Üye
Valla telefonumu sorunsuz bir sekilde nasıl flashlayacagimi düşünüyorum

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Arkadaşın eve gideceğim gecenin ilerleyen saatlerine kadar muhabbetin dibine vuracağız:eller:

tempestshine

tempestshine

Üye
inek gibi erkenden yattım

doctorrr

doctorrr

Üye
o benim bildiğim tavuktu :allalla:

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Şu sabah nöbet sırası bu ay bende askerliğimi özledim yahu.Yatma zamanı az sonra :angry:

doctorrr

doctorrr

Üye
''İçimde ayağı kırık bir at var acı çekiyorum beni vurur musun?'' abiler dövün beni ya :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
yatış|-):bye2:

jackalmami

jackalmami

Üye
Ustama bak be.. Sevildiğimi biliyordum da bu kadar olduğunu bilmiyordum. O değil, uyuya kalmışım, tam 1 saat beklettim adamı :kıskıs: Neyse ki yüzüğümü hediye ettim de gönlünü aldım. Üzülmedim değil ama o yüzüğü gerçekten haketti. Ben ailemden bu kadar iyilik görmedim yeminle yahu. Bu telefonu bile onun sayesinde almıştım. Her neyse işte.. İşten çıkalı 1 yılı geçti, hala bu denli bağlıysak birbirimize, o benim için kilometreleri fethedip yanıma geliyorsa defalarca, biz ayrılamayız artık daha. Ustam, pardon kankam, ben zaten öyleyim ama(:D) sen de adamın dibisin be :tebessüm:

tempestshine

tempestshine

Üye
Bir sürü müzik indirip sağlık ödevimi yapacağım.Müzik çalardaki hata da kendi kendine düzelmiş :D

Tuba

Tuba

Üye
bazen tek bir cümle bekliyor insan...

cukuleaks

Üye
Rap yapmak istiyor canım. Bağırır bi şekilde,sesim kısılana kadar, suratına vurarcasına ve makineli tüfek misali çat çat çat geçirmek istiyorum lafları. Biri karşıma geçsede bana okkalı bi laf atsa. Sonra onu yerin dibine soksam. İçimdeki enerjiyi anca öyle atabilirim ama nerdeeee ....

doctorrr

doctorrr

Üye
valla hafız ben hayretler içerisinde masamın nasıl bu kadar düzenli olduğuna şaşıyorum ee sınavlarım bitti de ondan :D

jackalmami

jackalmami

Üye
Şuan ayaklarımı rahat bıraksam kendi kendine yürür, o derece.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Aç olduğumdan yemek düşünüyorum

doctorrr

doctorrr

Üye
Hayat güzel olum yaa valla yemin ediyorum

minoo

minoo

Üye
Bir şarkıyı gösteren sözleri değil bestesidir. Bunu düşünüyorum.

Üst Alt