Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Delilik yer çekimi gibidir, hafifçe itmek yeterlidir.. [Joker]

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
İcat edilmemiş bir şey söyle?

- - - Eklendi - - -

?: Susan kadın..

doctorrr

doctorrr

Üye
Seni yenicem diye başlayan hikayenin sonunda ağzına yırtık tuvalet terliği yemekte var ona göre :D ooh bea kendime geldim :pro2:

minoo

minoo

Üye
Ne ben Sezarım,
Ne de sen Brütüssün...
Ne ben sana kızarım
ne de zatın zahmet edip bana küssün..
Artık seninle biz,
düşman bile değiliz..

Tuba

Tuba

Üye
parmağımı blendırın bıçağı ile kestim somuru:

doctorrr

doctorrr

Üye
bugün ablamı otogara uğurlamaya gittim daha doğrusu gittik orda iki somalili bir pakistanlıyla karşılaştım somalililerle yaşıttık diğer pakistanlı benden iki yaş büyüktü çat pat türkçe biliyorlardı yetemedikleri yerde ingilizce devam ettiler muhabbete bende zorlamadım ingilizce konuşabildiğim kadarıyla sohbet ettik yalnız çok dolulardı şimdi kimse çıkıp benim şu derdim var bu sıkıntım var demesin elemanların yaşadıklarını yazmaya kalksan roman olur yeminle yalnız çok kafa adamlardı biraz hayattan yedikleri darbenin sersemliği vardı üzerlerinde bana hep çok şanslı olduğumu üstüne basa basa söylediler sonra ufak şakalaşmalardan sonra gittiler yalnız kiminin sevgilisi dünyanın öbür ucunda kimininki ölmüş kimininkini evlendirmişler...Allah sabır versin onlara ne diyim hafız sıkıntılı olduğum şu vakitte bana resmen tokat gibi geldi onların bana anlattıkları...

- - - Eklendi - - -

geçmiş olsun çok derin mi abla? aman aman :züü:

Tuba

Tuba

Üye
bugün ablamı otogara uğurlamaya gittim daha doğrusu gittik orda iki somalili bir pakistanlıyla karşılaştım somalililerle yaşıttık diğer pakistanlı benden iki yaş büyüktü çat pat türkçe biliyorlardı yetemedikleri yerde ingilizce devam ettiler muhabbete bende zorlamadım ingilizce konuşabildiğim kadarıyla sohbet ettik yalnız çok dolulardı şimdi kimse çıkıp benim şu derdim var bu sıkıntım var demesin elemanların yaşadıklarını yazmaya kalksan roman olur yeminle yalnız çok kafa adamlardı biraz hayattan yedikleri darbenin sersemliği vardı üzerlerinde bana hep çok şanslı olduğumu üstüne basa basa söylediler sonra ufak şakalaşmalardan sonra gittiler yalnız kiminin sevgilisi dünyanın öbür ucunda kimininki ölmüş kimininkini evlendirmişler...Allah sabır versin onlara ne diyim hafız sıkıntılı olduğum şu vakitte bana resmen tokat gibi geldi onların bana anlattıkları...

- - - Eklendi - - -

geçmiş olsun çok derin mi abla? aman aman :züü:
Dertleşmen ne güzel olmuş zor gerçekten Allah sabır versin kardeşlerimize :(
Sağol ...Bayağı derin kan durmadı daha :(

doctorrr

doctorrr

Üye

Dertleşmen ne güzel olmuş zor gerçekten Allah sabır versin kardeşlerimize :(
Sağol ...Bayağı derin kan durmadı daha :(
sağlık ocağına gitsen aslında :( yada kimse yokmu hani sarıcak edicek :(

doctorrr

doctorrr

Üye

aman yok dikiş filan atarlar şimdi onlar var evdeler bizimkiler :)
dikiş mi? o kadar derin mi? :( neyse geçmiş olsun dikkat et abla annemde hep keser elini yakar aman dikkat edin ya :(

Tuba

Tuba

Üye

dikiş mi? o kadar derin mi? :( neyse geçmiş olsun dikkat et abla annemde hep keser elini yakar aman dikkat edin ya :(
bayağı derin kestim yaa :( bu ikinci oldu blendır vakam bu bıçağı yıkarken kestim diğerinde makine çalışırken :utandım:

doctorrr

doctorrr

Üye

bayağı derin kestim yaa :( bu ikinci oldu blendır vakam bu bıçağı yıkarken kestim diğerinde makine çalışırken :utandım:
:oha: ablacım dikkat kendine gözünü seviyim hem o kesikler başta acımaz felaket kanar sonra kanaması durunca zonklar çok kötü yaa :(

Tuba

Tuba

Üye

:oha: ablacım dikkat kendine gözünü seviyim hem o kesikler başta acımaz felaket kanar sonra kanaması durunca zonklar çok kötü yaa :(
nasıl başta acımaz canım yanıyor şu an inan nasıl sızlıyor :ağlarım:
Valla bir anlık dalgınlık yıkamak için bıçağı kabın içine attım suyun sonra kpata bıçak olduğunu unuttum ve elimi daldırdım sonuç işte :(

doctorrr

doctorrr

Üye

Valla bir anlık dalgınlık yıkamak için bıçağı kabın içine attım suyun sonra kpata bıçak olduğunu unuttum ve elimi daldırdım sonuç işte :(
tamam ayrıntıya girme abla :( geçmiş olsun tekrar annemde aynı biranlık dalgınlığına geliyor sonra...:(

cukuleaks

Üye

Aman abla naptın sen ya :züü: Çok kesildimi :züü:

- - - Eklendi - - -

abla dua et parmaklarının arasındaki perdeyi kesmedin. Oaryı kesseydin varya daha ömrü billah geçmiyor. annem kesmişti o gün içim okadar kötğ olduki hayatımda ilkkez baygınlık geçirdim :(

- - - Eklendi - - -

Vallahi şuan elimi tutuyorum :!!!::!!!:

minoo

minoo

Üye
Geçmiş olsun Nurcum :op: Dikkat et kendine, eczaneye falan git istersen nöbetçi bulup. Sağlık ocakları falan kapalı çünkü aciller açık bi tek bugün.

Kolera dinliyorum; Gerilim, Macera ve Suç..

Yollar seni beklerken kenarda durma,
Bir an önce yoluna bak ve işin kolayına kaçma
Tüm mesafeleri böylece aş ve başla
Bir yerinden tut düşme düşenin üstüne basar ayaklar
Ezer geçerler, seni harcarlar hiç düşünmezler.

doctorrr

doctorrr

Üye
Geçmiş olsun Nurcum :op: Dikkat et kendine, eczaneye falan git istersen nöbetçi bulup. Sağlık ocakları falan kapalı çünkü aciller açık bi tek bugün.

hüzün mehmet erdemle yaşanır :pro2:

Tuba

Tuba

Üye

tamam ayrıntıya girme abla :( geçmiş olsun tekrar annemde aynı biranlık dalgınlığına geliyor sonra...:(
Tama sustum çalışan blendırda nasıl kestiğimi anlatayım mı :kıskıs:

Aman abla naptın sen ya :züü: Çok kesildimi :züü:

- - - Eklendi - - -

abla dua et parmaklarının arasındaki perdeyi kesmedin. Oaryı kesseydin varya daha ömrü billah geçmiyor. annem kesmişti o gün içim okadar kötğ olduki hayatımda ilkkez baygınlık geçirdim :(

- - - Eklendi - - -

Vallahi şuan elimi tutuyorum :!!!::!!!:
yok tabi kötü olmuş o Allah korusun Gelmiş geçmiş olsun annene de parmak ucu ama bayağı derin kesildi :(

Sağol Pınar :) yok gitmem şimdilik :aman2:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Evim evim güzel:oley evim ama umarım elektrik gitmez yine fırtına yağmur burası :angry:. Nur geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: Tuba

Üst Alt