Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1
Sponsorlu Bağlantılar
Revengeful
Emekli Yönetici
Hergün yeni bir hatunla tanışıyorum. Hayırdır inşallah
Bavulumu (ne ilginç bir kelime) hazırlıyorum. Başbaşa bir karadeniz turu planımız vardı.. Onu uygulayacağız.
Cezzbedici3
Üye
Crap bir haldeyim
minoo
Üye
Yapıyorlar, yapıyorlar; bozuyorlar. Suçu bana atıyorlar, falanlar filanlar.
iyavuzoz
Üye
touchpad şu dabıstep yaptıkları alet değil mi
cukuleaks
Üye
Otübüste cok kotu bi durumdayım
Not:150 kg
doctorrr
Üye
yaa migrenim tuttu uyuyayım dedim valide hanımda ne ayaksa bağırmalar çağırmalar mal yetiştiriyoruzlar hayırdır inşallah diye odadan bi' çıktım kadın ciyak ciyak bağırıyor aha şimdi kavga ettim derdiniz ne sizin iş iftira atmaya kadar yürüdü annemse annem yeter
Temizlik yapmam gerek ama yapmamak için geçerli nedenlerim var
1- Uykusuzum
2- Bileğim ağrıyor
3- Canım istemiyor
Temizlik yapmak için de mecburiyetlerim var; Annem. Tek başına 3 nedene yeter kadın.
doctorrr
Üye
bi' insan çocuğuna böyle yapmaz arkadaş üvey olduğum kanısına yavaş yavaş varmaya başladım...yaa hasta olduğumu bile bile kavga çıkarmasına anlam veremedim belkide menopoza giriyordur
minoo
Üye
Nedir annelerin bu üstünlüğü yahu
doctorrr
Üye
yaa kafam olmuş turşu bilincim dahi yerinde değil anlayın artık bi' çıkışması var bana görecen sanki...neeysee yaa
tempestshine
Üye
Gözlüğümün üstüne oturup kırdım.Sabah annem gözlükçüye götürmüştü.1 saat önce falan da aldım geldim.Yanlarını beyaz yapmışlar.Çok ciks duruyorum yaw