Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: Tuba

minoo

minoo

Üye
Çok sinirlendim. Kimse alamaz ulan onu benden sopa:

minoo

minoo

Üye
O kadar güzel, hayranlık yaratan hikayeler okudum ki bu gece. Çok da paylaşmak istiyorum burada.
Ama çok uzunlar. Biliyorum, kimse okumayacak. Utanç verici bir durum.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
:hmmm

__xXx__

__xXx__

Üye
O kadar güzel, hayranlık yaratan hikayeler okudum ki bu gece. Çok da paylaşmak istiyorum burada.

sen paylaş paşa okuruz ayıpsın

cukuleaks

Üye
Merak etme abla. illaki okuyacak istisnalar vardır. Mesela ben okurum :D

doctorrr

doctorrr

Üye
okuldan kaçuyorum öğlen ablam gelmiş özledim yaa laaa :(

__xXx__

__xXx__

Üye
okuldan kaçuyorum öğlen ablam gelmiş özledim yaa laaa :(

hatırlatıyorum da bir gün bizim müdür babamı aramıştı ardanın okuldan kaçmadığı gün kurban keseceğim diye ogünden sonra okuldan kaçamadım sende benim durumuma düşme çok kaçma okuldan

__xXx__

__xXx__

Üye

yarım gün daha devamsızlığım beenn ben temiz aile çuçuğuyum :sirit:

- - - Eklendi - - -

haa :bilmm

la hacı bende kirli değildim kanıma giriyorlardı yok bi de kaçıp kaçıp angut gibi galerilere gidiyorduk 3 arkadaş ferrari porsche vs görmek için tek aktivitemizde neredeyse oydu

cukuleaks

Üye
pes 2013 realmadrid - barça ....

doctorrr

doctorrr

Üye

la hacı bende kirli değildim kanıma giriyorlardı yok bi de kaçıp kaçıp angut gibi galerilere gidiyorduk 3 arkadaş ferrari porsche vs görmek için tek aktivitemizde neredeyse oydu

:kop2:

Mert

Mert

Üye
Okuldan kaçtım geldim, pijamalarımı giydim. Çok mutluyum :D

doctorrr

doctorrr

Üye
o değilde sınıftan bi' elemana göre tipim şöyleymiş; suratım çok küçük gözlerimse büyük bu bağlamda bir sineği andırıyormuşum yaa arkadaş bunu diyen sanırsın george cloney bildiğin bıyıklı ergen lan :kop: hayır anlamıyorum :D ben me desem acabaa :hmmm

cukuleaks

Üye
o değilde sınıftan bi' elemana göre tipim şöyleymiş; suratım çok küçük gözlerimse büyük bu bağlamda bir sineği andırıyormuşum yaa arkadaş bunu diyen sanırsın george cloney bildiğin bıyıklı ergen lan :kop: hayır anlamıyorum :D ben me desem acabaa :hmmm

" benim iki kolumu iki bacağımı kes seni yine doverim " de :D

doctorrr

doctorrr

Üye

" benim iki kolumu iki bacağımı kes seni yine doverim " de :D

ne insanlar var yemin ediyom yaa alıcan...neyse :D hayır kendi tipi öyle komik ki sanırsın karikatür dergisinden fırlamış :D

minoo

minoo

Üye
Öksürmekten içim çıkacak

Üst Alt