Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

tempestshine

tempestshine

Üye
Annemle dışarıda yemek yedik.Bayramlık aldık.Yeni bir tişört,pantolon,bot ve spor ayakkabı.Yarın okula gitmiyorum.Rüyadayım sanırım :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Mert
tempestshine

tempestshine

Üye
Burda bi gerginlik olmuş sanırsam gerilmeye gerek yok ya takmayın kafaya :)

İsmail abi aslında başka bir şey yapacaktım da yanda telefonu yazan yerde JB Paranoid görünce soruyum dedim bu ne dimek oluyor?

-efşan

-efşan

Üye

Ya Serkeş'i filan düşün ne bileyim yapma.. Ya benim için değmez gerçekten..
SerkeŞ gibi bir Kardeşim ile sadece buradan mı görüşürüm sence? Son zamanlarda hele ki son bir yılda bir çok dostum gitti. Sen , ben burada iken sonuncu olacaksın. Gittiğinde and olsun ki banlayacağım kendimi.

ELumia

ELumia

Üye

SerkeŞ gibi bir Kardeşim ile sadece buradan mı görüşürüm sence? Son zamanlarda hele ki son bir yılda bir çok dostum gitti. Sen , ben burada iken sonuncu olacaksın. Gittiğinde and olsun ki banlayacağım kendimi.

Elim ayağım dolandı birbirine, neden yemin ettinki.. :cry:

tempestshine

tempestshine

Üye

Ortamı biraz yumuşatalım.Bu benim yeni kuşum Çitlembik kaçan Mavişin ve yüzsüz Mavişin ardından bu kuş inşallah candan olur :)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve HacKLess
Mert

Mert

Üye
Uzun zamandır girmediğim hotmail hesabımda facebook bildirimleri + ayıp şeyler :ehe derken 1600 mail birikmiş :D Silmeye uğraşıyorum. Son 400 :D

cukuleaks

Üye

İsmail abi aslında başka bir şey yapacaktım da yanda telefonu yazan yerde JB Paranoid görünce soruyum dedim bu ne dimek oluyor?

Jelly Bean sürümü Paranoid Android. Yani tablet arayüzü + hybrid mod + mobile mod var. Şuanda en fıstık gibi rom o. Hem cyanogenmod 10 hem jelly bean hem tablet hem mobil. Tabletmi mobilmi olacağını sen seçebiliyorsun içinden. Üstelik aşırı stabil ve çok hızlı. Kesinlikle yüklemeni tavsiye ederim :oke:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Rom kuruyorum Siyah kernel 5b1 de çıktı deniyorum :eller:

Üst Alt