Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
migrenim tutmuştu yaa bi' uyumuşum varya kafam oldu çorba yemin ediyom malım şuanda benii piiis :d: bugün L&M günü :halay3:

- - - Eklendi - - -

ezgi aablıcım senin hikaye olmış yalan rüagarı :haha:

ELumia

ELumia

Üye
VALLA canım ya. Pembe diziye döndü. Bir yöneticiye anlatıyorum diğerinin haberi yok. :)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr

turkmen619

Üye
türkcell beleş internet bulmaya çalışyorum ben atom bebek vardı kapanmış :D OFF hayat çok pahalı internet fiyatlarıyla dolu :D :D

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Cüzdanım sevgilimde kaldı:)

ELumia

ELumia

Üye

Son dakikalarım bence. Hayır ben anafor ile konuşurken çok söyledim. Burda ne kadar tabu varsa tek tek seninle yıkacağız diye. Peh yapamadan gidiorum. O kadar kanıtıma rağmen inanmıyor içlerinden birisi..

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye

Son dakikalarım bence. Hayır ben anafor ile konuşurken çok söyledim. Burda ne kadar tabu varsa tek tek seninle yıkacağız diye. Peh yapamadan gidiorum. O kadar kanıtıma rağmen inanmıyor içlerinden birisi..
bence zorlama...değmez yani...boşver...forumsuzda elbetteki yaşanabiliyor ama seni özliyeceğiz :züü: herneyse kafa yorulası bişey değil onu anlatmaya çalıştım :evet:

• Beğen
Tepkiler: ELumia
ELumia

ELumia

Üye

keyif senin :) ben mesela burda ortamı yakaladım başka forumda tutturamam olmaz yani :) sen eğer orda bi' prestij yakaladıysan bence orda takıl :) evet benimde gözüme çarpık gelen noktalar elbette var ama şu dostlar olmasa...

Değil mi? 4 yılım olacak orda. Hep söyledim ne biliyorsam hep oranın sayesinde. :) Suçumda bunları bilmektide neyse. İyi bak canım kendine. :)

• Beğen
Tepkiler: -efşan
doctorrr

doctorrr

Üye

Değil mi? 4 yılım olacak orda. Hep söyledim ne biliyorsam hep oranın sayesinde. :) Suçumda bunları bilmektide neyse. İyi bak canım kendine. :)
sende ablacım görüşürüz belki orası sarar hiç belli olmaz :) herneyse kendini üzdüğüne değmeycek saçma bi' mevzu...

-efşan

-efşan

Üye

Gidiyorsun ve haberim yok?:hmmm
Kimsenin biryere gittiği yok. Sözümü tutamayacağım diyorsan Eyvallah. Lâkin bilesin ki yakışmaz..

ELumia

ELumia

Üye

sende ablacım görüşürüz belki orası sarar hiç belli olmaz :) herneyse kendini üzdüğüne değmeycek saçma bi' mevzu...

Tutmaz buranın yerini o dostluklaarrr.
Du bakalım.. Daha ses yok gideceğim zaman tam anlamı ile haber veririm. Haber veremezsem bilinki addaa. :)
Gerçekten şunuda belirteyim. Ağladım. Gerçekten ağladım..

- - - Eklendi - - -

Gidiyorsun ve haberim yok?:hmmm
Kimsenin biryere gittiği yok. Sözümü tutamayacağım diyorsan Eyvallah. Lâkin bilesin ki yakışmaz..

Keşke.. Keşke, kendi isteğimle gitsem.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve -efşan
doctorrr

doctorrr

Üye
abla ağladım diyorsun yapma gözünü seviyim mevzu çok saçma ve gereksiz yaa ben olsam 'hadi la ordan' der geçerim alt tarafı...neyse işte...

-efşan

-efşan

Üye

Tutmaz buranın yerini o dostluklaarrr.
Du bakalım.. Daha ses yok gideceğim zaman tam anlamı ile haber veririm. Haber veremezsem bilinki addaa. :)
Gerçekten şunuda belirteyim. Ağladım. Gerçekten ağladım..

- - - Eklendi - - -

Keşke.. Keşke, kendi isteğimle gitsem.
Ya bana keşke demeyin abi ya. Demeyin..

ELumia

ELumia

Üye
abla ağladım diyorsun yapma gözünü seviyim mevzu çok saçma ve gereksiz yaa ben olsam 'hadi la ordan' der geçerim alt tarafı...neyse işte...

Ama emre'm, doktor'um ; öyle kolay değil ki ha diyince bırakmak. Ya en azından ben, telefon alacaktım yahu burda aynı telefonu kullanan kişilerle sohbetlerimiz olacaktı bizim.. Arkadaşlarımda olmayacak ne bağlayacak beni artık..

- - - Eklendi - - -

Ya bana keşke demeyin abi ya. Demeyin..

Elimde değilki..

• Beğen
Tepkiler: -efşan ve doctorrr

cukuleaks

Üye
i9003 e root yapmaya çalışıyorum çekmediğim eziyet kalmadı :zzz:

doctorrr

doctorrr

Üye

Ama emre'm, doktor'um ; öyle kolay değil ki ha diyince bırakmak. Ya en azından ben, telefon alacaktım yahu burda aynı telefonu kullanan kişilerle sohbetlerimiz olacaktı bizim.. Arkadaşlarımda olmayacak ne bağlayacak beni artık..
öyle olsun...:spr

• Beğen

cukuleaks

Üye
Burda bi gerginlik olmuş sanırsam gerilmeye gerek yok ya takmayın kafaya :)

-efşan

-efşan

Üye

- - - Eklendi - - -

Elimde değilki..
Elinde. Biliyorsun.

• Beğen

Üst Alt