Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye

Canım çekti

doctorrr

doctorrr

Üye
çaayy baanaaa naabünüz :gul:

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Sabah 8:30 gibi kalktım gece 4gibi uyudum ama gündüz uyandıran pamuk prenses gibi olunca uykulu bile değilim:)

haltie

haltie

Üye
Pis susadim 1 lt içerim

jackalmami

jackalmami

Üye
İyi hatırlattın. Sebil bana ben ona, bakışıyorduk. Bari adını koyalım ama de mi :D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
çok açımdım

- - - Eklendi - - -

yani acıktım ;)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Ben 1 litreyi sabah kahvaltisinda iciyorum abi :D 1 ly nedirki ? 2 tane su sisesi. 1 su sisesini tek nefeste icebiliyorum :D

7-8 sene önce arkadaşla yaptığımız su içme yarışı aklıma geldi :) direk çeşmeden 3 turda yaklaşık 8-10 litre su içmiştim :D arkadaş 2. turundan sonra içmedi :)
Ben de zaten 3. turdan sonra çıkartmıştım :S

doctorrr

doctorrr

Üye
sonrada tuvalete kamo kuralım :P:

cukuleaks

Üye

Bende bardak hesabı yok lt hesabı var :D bende çok içerim

Abi yalan atmıyorum arkadaslarla dukkana giriyoz gazoz kola alip cikioz. Sadece 3-4 adim sonra millet icmeye basliyo ben cope atmaya gidiom. Sanki bi yudummus gibi geliyo gazoz. Bi dikiom bitio :)

haltie

haltie

Üye

Abi yalan atmıyorum arkadaslarla dukkana giriyoz gazoz kola alip cikioz. Sadece 3-4 adim sonra millet icmeye basliyo ben cope atmaya gidiom. Sanki bi yudummus gibi geliyo gazoz. Bi dikiom bitio :)

Bence yalan atıyorsun :d:

cukuleaks

Üye

7-8 sene önce arkadaşla yaptığımız su içme yarışı aklıma geldi :) direk çeşmeden 3 turda yaklaşık 8-10 litre su içmiştim :D arkadaş 2. turundan sonra içmedi :)
Ben de zaten 3. turdan sonra çıkartmıştım :S

Ben ara sıra kardesimle yarisiom soda sisesinden en hizli su icme yarisi olarak :D

Sonra tuvalette kamp kuruyoz :zzz:

- - - Eklendi - - -

Bence yalan atıyorsun :d:

Abi iddiayada girerim istersen video ceker koyarim :D

haltie

haltie

Üye

Ben ara sıra kardesimle yarisiom soda sisesinden en hizli su icme yarisi olarak :D

Sonra tuvalette kamp kuruyoz :zzz:

- - - Eklendi - - -

Abi iddiayada girerim istersen video ceker koyarim :D

Video çeker koyarım:hmmm

haltie

haltie

Üye
Video çeker buraya koyarım :hmmm

Üst Alt