Tamam Anladım SiziYemek Yemek İsteyen Varsa Buyursun Gelsin Kendi Ellerimle Yemek Yaptımm
![]()

geliyoruzTamam Anladım SiziYemek Yemek İsteyen Varsa Buyursun Gelsin Kendi Ellerimle Yemek Yaptımm
![]()
ne yaptın abla 
Kokuyordu Vallaha
Mis gibi kokuyor ohhh... geliyorum ac kapıyı![]()
![]()
Gel Açıyorum Kapıyı
Ne Mi ? Hmm Melemen
geliyoruzne yaptın abla
![]()

oolsun severiim valla ekmek alıyımmı gelirken
Kokuyordu VallahaGel Açıyorum Kapıyı
![]()
Ne Mi ? Hmm Melemen![]()

almana Gerek Yok Annem Gelirken 1 Ekmek Fazladan Almış Tazecik Gel Bakalımm
oolsun severiim valla ekmek alıyımmı gelirken![]()

iyiymiş
almana Gerek Yok Annem Gelirken 1 Ekmek Fazladan Almış Tazecik Gel Bakalımm![]()
geldim bekleyin 
Gel Bakalımmm
iyiymişgeldim bekleyin
![]()

İniyorum Açmak İçinnnKapıyı caliyom kimse bakmiyo. Aloooo![]()

benim kahve kültürüm yok biraz beni aydınlatırmısınız ezgi hanım şimdi latte moka falan nedir?Sebzeli makarna yaptım. Şimdi de kahve mi hazırlayıp içeceğim.. (Türk malı aklıma geldi. Ekispiresko)
benim kahve kültürüm yok biraz beni aydınlatırmısınız ezgi hanım şimdi latte moka falan nedir?

(bir kaç tane daha çıkar çok çok)burda var starbucks ama işte öğrenciyiz bizi aşarHer gün starbucks'a gidiyormuş gibi bir halim mi var?
Ay yaramı deşmeyin ya burda yok starbucks zaten.
Bilmiyorum canım, bildiğim iki kahve türü var. Biri türk kahvesi diğeri fındıklı cafecrown.(bir kaç tane daha çıkar çok çok)
100 küsür liralık hesap ödeyen arkadaşlarım var aman aman 
burda var starbucks ama işte öğrenciyiz bizi aşar100 küsür liralık hesap ödeyen arkadaşlarım var aman aman
![]()
Ama bazen çok fena kahve aşeriyorum, o zaman yallah avm'ye. 
Bitti bile hacıismaaaiiiil birazda bana bırak yavaş boğulacan![]()

Starbuck firmasi kendisi bile acikladi. Kahvelerin icine tad versin diye ( adini unuttum) bir bocek turunu ezip icine katiyorlar..kendileri acikladilar haberlerede cikti..
- - - Eklendi - - -
Bitti bile hacı![]()