Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

ELumia

ELumia

Üye
Minoo'yu bekliyorum. Gelirse konuşacağız. İki gündür ekiyor beni. :ehe

tempestshine

tempestshine

Üye
Kullandığım tüm fontlar opera minide reset attırıyor :(

cukuleaks

Üye
doctorrr

doctorrr

Üye
çayyy :pro2:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kaldı 12 tablet yok benim değil:D bir firmanın yazılımlarına ek yapıyorum.Bilmem ama bana feyk geldi aynı zamanda dünyanın Heryerinde.Yeryüzünün sahibi kuvvet ,kudret herşeyden ona sığınırım.Ne korkuyorsun :).Yaradana sığın yeter :oke:

ELumia

ELumia

Üye
Ay şoktayım şuan. Yanlış anlaşılmadan banlandık, herkes erkek olduğu için banlanmıştır diye ortalıkta geziyor. Ne kadar çok içime oturdu..

cukuleaks

Üye
Kaldı 12 tablet yok benim değil:D bir firmanın yazılımlarına ek yapıyorum.Bilmem ama bana feyk geldi aynı zamanda dünyanın Heryerinde.Yeryüzünün sahibi kuvvet ,kudret herşeyden ona sığınırım.Ne korkuyorsun :).Yaradana sığın yeter :oke:

Abi tamam hersey Yaradanin elinde fakat bu , haarp silahinin yapilamayacagi ve iklimlerin degisemeyecegi anlamina gelmez. Zaten bunlar Allahin gucleri yaninda toz tanesinin ceyreginin ceyreginin ceyregi kadar kalmiyor. Fakat insanlik icin cok buyuk bi guc iate sorun orda...

__xXx__

__xXx__

Üye
Ay şoktayım şuan. Yanlış anlaşılmadan banlandık, herkes erkek olduğu için banlanmıştır diye ortalıkta geziyor. Ne kadar çok içime oturdu..

zaten sahte hesaptan banlandın

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Abi tamam hersey Yaradanin elinde fakat bu , haarp silahinin yapilamayacagi ve iklimlerin degisemeyecegi anlamina gelmez. Zaten bunlar Allahin gucleri yaninda toz tanesinin ceyreginin ceyreginin ceyregi kadar kalmiyor. Fakat insanlik icin cok buyuk bi guc iate sorun orda...

Konu amacını aşmasın sonra anlatırım ben sana .

ELumia

ELumia

Üye

Bu forumda son zamanlarda iyice meşhur olan bir adet oldu.
Kendini bilmez bir kaç şahıs kendini bayan olarak tanıtıp aklınca tatmin oluyor.

Aynen ya. Bir kaç kişi varda bende arada kaynadım olmadı böyle kısa zamanda düzelir inşallah. :)

- - - Eklendi - - -

zaten sahte hesaptan banlandın

Aynı bilgisayardan iki kişi girdiğimiz için, sahte hesap muamelesi görüp banlandım onu anladın mı? :)

doctorrr

doctorrr

Üye
kafam karıştı :allalla:

haltie

haltie

Üye
Melis birkana aşik olduğumu farkettim

cukuleaks

Üye
Kimin ne oldugi belirsiZ. Ben erkeğam resmimdr var isteyenle skypedanda gorusebilirim hic sorun degil. Bence herkes boyle guvence saglamali .... lafim herkese. Ama zaten konusmalarindan vs vs belli olur.

• Beğen
Tepkiler: haltie
haltie

haltie

Üye
Kimin ne oldugi belirsiZ. Ben erkeğam resmimdr var isteyenle skypedanda gorusebilirim hic sorun degil. Bence herkes boyle guvence saglamali .... lafim herkese. Ama zaten konusmalarindan vs vs belli olur.

Anlamadım ama iyi bisey emek verilmiş bir yazı

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Üst Alt