Nextman
Emekli Yönetici
Nedensiz canım sıkılıyor ya ben de ona yanıyom böyle bir üşengeçlik var![]()
Bir doz athilla thasos vereyim anil biseyin kalmaz

Nedensiz canım sıkılıyor ya ben de ona yanıyom böyle bir üşengeçlik var![]()

Lutfen bi bakin
Gökyüzünden Gelen Garip Sesler ( Dünyanın heryerinde aynı ses ) !!!
Tuylerim urperdi haci sonumuz geliyor

Eski üyeliğimin imzası aklıma geldi.![]()

Lutfen bi bakin
Gökyüzünden Gelen Garip Sesler ( Dünyanın heryerinde aynı ses ) !!!
Tuylerim urperdi haci sonumuz geliyor
.Tablet ayarlarını giriyorum daha 14 tane var 
O fenomen oldu ismail Erol admin'nin konusu bile var.Tablet ayarlarını giriyorum daha 14 tane var
![]()

Kaldı 12 tablet yok benim değilbir firmanın yazılımlarına ek yapıyorum.Bilmem ama bana feyk geldi aynı zamanda dünyanın Heryerinde.Yeryüzünün sahibi kuvvet ,kudret herşeyden ona sığınırım.Ne korkuyorsun
.Yaradana sığın yeter
![]()
Ay şoktayım şuan. Yanlış anlaşılmadan banlandık, herkes erkek olduğu için banlanmıştır diye ortalıkta geziyor. Ne kadar çok içime oturdu..
Abi tamam hersey Yaradanin elinde fakat bu , haarp silahinin yapilamayacagi ve iklimlerin degisemeyecegi anlamina gelmez. Zaten bunlar Allahin gucleri yaninda toz tanesinin ceyreginin ceyreginin ceyregi kadar kalmiyor. Fakat insanlik icin cok buyuk bi guc iate sorun orda...
Bu forumda son zamanlarda iyice meşhur olan bir adet oldu.
Kendini bilmez bir kaç şahıs kendini bayan olarak tanıtıp aklınca tatmin oluyor.

zaten sahte hesaptan banlandın

Aynen ya. Bir kaç kişi varda bende arada kaynadım olmadı böyle kısa zamanda düzelir inşallah.
Kimin ne oldugi belirsiZ. Ben erkeğam resmimdr var isteyenle skypedanda gorusebilirim hic sorun degil. Bence herkes boyle guvence saglamali .... lafim herkese. Ama zaten konusmalarindan vs vs belli olur.