Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
kırmadan yakın bi arkadaşımdan nasıl kurtulabileceğimi düşünüyrm sıkıldım artk her saniye msjından dayanamyrm bende insanım hasta olyrm mutsuz olyrm her saniye cvp yazmak zorundamıyım :ağlarım:

Ahhaa aynisi dun bana oldu. Bana pmden ulaaas :)

-----------eklendi-----------

Kahvalti yapacagiim

Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk

• Beğen
Tepkiler: nazlican

MrTech

MrTech

Üye
Latte ve Yaptıgım Tiramisu Ohh

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye
Latte ve tiramisu mu? :dondum:

• Beğen
Tepkiler: MrTech
FatoŞ

FatoŞ

Üye
Geride bıraktıkların mı var? Boşver... Sana iyi gelen insanların geride ne işi var?

Elif Şafak ..

arslansem

arslansem

Üye
Tuvaletimi yapsam diye düşünüyorum ama eriniyorum

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Bende Diyordum İsmail Nerede :kıskıs:

doctorrr

doctorrr

Üye
yoruldum ya laa

cukuleaks

Üye

Karnim agriyor :zzz: onemli bisey yok ya korkmana gerek yok :) su banlanan ezgise kil kapmistim banlanmadan onceki gun. Tablet sordum chipsetine kadar saydi dedim bi bayan bilse bile bukadar bilemez diye diger gun banlandi. Simdi forumdakilere nasil bakmam gerektigini dusunuyorum. Yanlis anlama sana laf felan dokundurmuyorum bayan bay herkes icin gecerli... :)

- - - Eklendi - - -

He ya la valla billa ya ha :ehe

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
MrTech

MrTech

Üye

Karnim agriyor :zzz: onemli bisey yok ya korkmana gerek yok :) su banlanan ezgise kil kapmistim banlanmadan onceki gun. Tablet sordum chipsetine kadar saydi dedim bi bayan bilse bile bukadar bilemez diye diger gun banlandi. Simdi forumdakilere nasil bakmam gerektigini dusunuyorum. Yanlis anlama sana laf felan dokundurmuyorum bayan bay herkes icin gecerli... :)

- - - Eklendi - - -

He ya la valla billa ya ha :ehe
Bosveer.Rahat Ol,Git Hack Yap Rahatlarsın :ehe Ben Pasta Yiyom Bak Rahatım Ohh Miss :ehe

Scuderia.

Scuderia.

Üye
PowerTurk'ten muzik dinliyorum birde forumda dolasiyorum :)

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Geçmiş Ola O Halde :)

doctorrr

doctorrr

Üye
hafız bu ezgis erkekmiymiş neemiş böyle böyle böyle goygoylar dönüyor mevzunu aslı nedir?

- - - Eklendi - - -

Bosveer.Rahat Ol,Git Hack Yap Rahatlarsın :ehe Ben Pasta Yiyom Bak Rahatım Ohh Miss :ehe

mistırtek nerdesin karşim sabahtan beri keyifin keyif pastalar tiramisular falan götürüyosun da hesabı bana kitleme :D

MrTech

MrTech

Üye
hafız bu ezgis erkekmiymiş neemiş böyle böyle böyle goygoylar dönüyor mevzunu aslı nedir?

- - - Eklendi - - -

mistırtek nerdesin karşim sabahtan beri keyifin keyif pastalar tiramisular falan götürüyosun da hesabı bana kitleme :D
Yavrim,Karşim Hesap Benim Ben Kendim Yapıyom Bunları :ehe Keyfim Yerinde Ya Bugün :ehe

Üst Alt