Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
yarın 10:30 offff

__xXx__

__xXx__

Üye
karar verdim ayağım iyileşince steroid yaptırcam

- - - Eklendi - - -

sabri; inna
inna: ne var be slk
sabri: atayna kelkevser...
resimli olarak eklesem daha komik olurdu aslında

minoo

minoo

Üye
Veda etmem ben bu aşka... Çelik dinliyorum.

haltie

haltie

Üye
Napam

minoo

minoo

Üye
Kartal'a indim arabada Ahmet Kaya dinliyorum hem. 'Nerden Bileceksiniz'

Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk

minoo

minoo

Üye
Halil Sezai caliyo. Yanima Gel. 3. Kez dinliyorum.

Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk

cukuleaks

Üye

yaa varya aslında her insanın ilginç şaşılacak bi' yanı vardır yalnız bazılarınınki fazla açığa çıkar bazılarınınki daha sönüktür :) maxicepte takılan insanların farklı olma mevzusuna gelincede ve buna bende katılıyorum hiç günlük hayatta karşılaşmadığım tipler var iyi veya kötü akıllı veya saf ayriyetten çoğu insanlar forumlarda takılmazlar sevmezler çünkü karşılarına sadece yazılardan oluşan sıkıcı bi' site geliyor kimse merak edipte aa şu konuya bakıyım şunu cevaplayayım şunu paylaşayım demez işlerine gelmez ama yani evet herhangi bi' forumda aktif bi' hesap bulundurmak bence ayrıcalıktır (h)

Yine kendimden ornek verecem :D mesela arkadaslarımın %99 u maxicepi bilmiyorlar. Bu arkadaslarimin %80 i diger forumlarida bilmiyorlar ve bu arkadaslarimin %100 unun hic bi forumda aktif uyeligi yok. Mesela dun dersanedeydim. Arkadaslarim beni taniyorlar. Cocuk galaxy ace almis muhabbet donuyor ortada iste efendim sukadar mhz acamiyacagi oyun yok islemcisi cok yuksek felan filan. Yanlarina geldim dedim nedir mevzu. Bole bi telefon var nasildir iso dedi biri. Sonra ben konusmaya baslayinca herkes susuyorda beni dinliyorlar ya error dolu gozlerle o an super oliyor :D telefonun islemcisnden giriyorum o var bu var rom yuklersen daha guzel olur romlardan cyanogenmod en iyisidir. Kerneller vardir glitch kernel devil kernel. Cpu/ gpu oc vardir. Fvsync live oc deep idle touchwake swap alani lmk degerleri adb hata atiklama gelistirici secenekleri alayini sayiyorum :D bi 5-10 dk suruyor. Sonra hepsi bana mal mal bakiyor :D aralarindan merak edip gelenler oluyor devamlı anlatincada " bukadar seyi nerden ogrendin haci" diyolar :) sonra maxicepi tanitiyorum forumu tanitiyorum boyle ortam var boyle arkadaslarim abilerim ablalarim var diyorum ne ogrendiysem burda ogreniyorum sohbetin alasida burda diyorum diyorumda diyorum :)

Yani sonuc su. Ben maxicepli oldugumu felan soyleyince boyle milletin gozunde degerim biraz daha artiyor bana farkli gozle bakiyorlar :) bence bu anlattiklarima benzer diger uyelerde boyledir. Yani farkli bi kisiligi vardir buna bagli olarak farkli ilgi alani mutlaka vardir ve cevresi tarafindan fark edilir. Benim dusuncem. Mesela benim arkadasladimin %90 i facebook - cepten sms hali saha felan oyle takiliolar. Hic andrlidle veya symbianla anlayan yok :) zaten o yuzden bu konularda arkadasim olmadigi icin o konularda arkadaslarimla sohbet edemiyorum o yuzden burda sohbet ediyorum :)

Maxicepi seviyorum aga , maxicep farktır uyeleride farktir ve maxicepi maxicep yapan uyeleridir :disko: :)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr

Revengeful

Emekli Yönetici
Vatan computerin güvenlik görevlisinin yanına gidip "vatan sana emanet koçum" dedim, jopla kovaladı

• Beğen
Tepkiler: HacKLess ve Nextman
XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Bu konuya msj yaziyorum.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
FatoŞ

FatoŞ

Üye
Yeni Birgün Daha Çok Şükür Bugünüde Gördük..

cukuleaks

Üye
Dersanedeyim 4. Dersteyim sıkıldım disardaki teyze yine balik kizartiyo :(

tempestshine

tempestshine

Üye
Yeni kalktım.Kahvaltı yapacağım :)

doctorrr

doctorrr

Üye

Yine kendimden ornek verecem :D mesela arkadaslarımın %99 u maxicepi bilmiyorlar. Bu arkadaslarimin %80 i diger forumlarida bilmiyorlar ve bu arkadaslarimin %100 unun hic bi forumda aktif uyeligi yok. Mesela dun dersanedeydim. Arkadaslarim beni taniyorlar. Cocuk galaxy ace almis muhabbet donuyor ortada iste efendim sukadar mhz acamiyacagi oyun yok islemcisi cok yuksek felan filan. Yanlarina geldim dedim nedir mevzu. Bole bi telefon var nasildir iso dedi biri. Sonra ben konusmaya baslayinca herkes susuyorda beni dinliyorlar ya error dolu gozlerle o an super oliyor :D telefonun islemcisnden giriyorum o var bu var rom yuklersen daha guzel olur romlardan cyanogenmod en iyisidir. Kerneller vardir glitch kernel devil kernel. Cpu/ gpu oc vardir. Fvsync live oc deep idle touchwake swap alani lmk degerleri adb hata atiklama gelistirici secenekleri alayini sayiyorum :D bi 5-10 dk suruyor. Sonra hepsi bana mal mal bakiyor :D aralarindan merak edip gelenler oluyor devamlı anlatincada " bukadar seyi nerden ogrendin haci" diyolar :) sonra maxicepi tanitiyorum forumu tanitiyorum boyle ortam var boyle arkadaslarim abilerim ablalarim var diyorum ne ogrendiysem burda ogreniyorum sohbetin alasida burda diyorum diyorumda diyorum :)

Yani sonuc su. Ben maxicepli oldugumu felan soyleyince boyle milletin gozunde degerim biraz daha artiyor bana farkli gozle bakiyorlar :) bence bu anlattiklarima benzer diger uyelerde boyledir. Yani farkli bi kisiligi vardir buna bagli olarak farkli ilgi alani mutlaka vardir ve cevresi tarafindan fark edilir. Benim dusuncem. Mesela benim arkadasladimin %90 i facebook - cepten sms hali saha felan oyle takiliolar. Hic andrlidle veya symbianla anlayan yok :) zaten o yuzden bu konularda arkadasim olmadigi icin o konularda arkadaslarimla sohbet edemiyorum o yuzden burda sohbet ediyorum :)

Maxicepi seviyorum aga , maxicep farktır uyeleride farktir ve maxicepi maxicep yapan uyeleridir :disko: :)
amma coştun sende hafız :halay3:

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Tam poolu Açıyorum Bağlantı Gidiyor Olmaz Böyle Birşey Ya Bir daha giderse Yöneticilerle Kavga Edicem :)

haltie

haltie

Üye
:pro:

doctorrr

doctorrr

Üye
şuann oturdum haremi izliyorum foxta

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Çünkü aşk gece ile gündüz gibidir. Sevgili olmadan geçen zaman karanlığıyla ruhu boğar ama sevgili geldiğinde yanına aydınlığı da getirir...
Şah Cihan...
~

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Çok işim var çok.Yeni pc topluyorum:pro:

• Beğen
Tepkiler: HacKLess ve FatoŞ

Üst Alt