Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

tempestshine

tempestshine

Üye
Okuldan geldim.Öğleden sonra gitmeyeceğim.Minibüste teyzenin teki üstüme oturdu.Öyle bir kokuyordu ki sormayın

cukuleaks

Üye
  • Beğen
Tepkiler: tempestshine

Revengeful

Emekli Yönetici
Ege Çubukçu-Parti İstanbul dinliyorum. Okulun kızlarını izlerken süper oluyor :D

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Arkadaşın Facesine Girdim hocam AÇık İyiki Girdim :)
Tabi Pool İçin girmiştim :)

Revengeful

Emekli Yönetici
3 saat bilgisayar dersi varmış :zzz:

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Okuldan geldim.Öğleden sonra gitmeyeceğim.Minibüste teyzenin teki üstüme oturdu.Öyle bir kokuyordu ki sormayın

İyi tarafından bak otobüsün dolu olduğunu düşün... O teyzede senin tutunduğun yerin (vs.) yanına geldi ve otobüs sallandı. :kıskıs: Gerisini sen düşün... :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
2 saatlik uyku ile duruyorum gözlerim kapanıyor |-)

Revengeful

Emekli Yönetici
Şarkının gazıyla tanımadığım bir kızım masasına gidip merhabalar güzel bayan dedim kız gülümsedi :D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
Ben MaxiCepte moderatörüm :sirit: deseydin

minoo

minoo

Üye
Ne yapacagimi bilmeden bobrek agrisi ile yatiyorum

Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye

İnanirmisin karin agrisi olayina apandisit cevabini veren 5. Kişisin. Yaw ne var bu apandisitte kime karin agrisi desem apandisit diyor :hmmm

Benim de karın ağrısı gibi bir ağrım olmuştu 2 gün falan evde yattım sonra ölecek gibi olmaya başladım beni hastaneye götürün dedim öyle gittik 1 gün de hastanede kaldım ertesi gün ameliyat oldum apandistim patlamış 4 saat boyunca beni ameliyat etmişler
ondan sonra evde 1 hafta kaldım eğer hastaneye gidelim demesem evde ölüp kalacaktım :nono:

minoo

minoo

Üye
Yok canim benimkisi apandst degil. Bobrek agrisi benimki net :(

tempestshine

tempestshine

Üye
Harry Potter'ın son filmini yeniden izleyeceğim.Az önce yemek yedim.Biberler çok acıymış be hala ağzım yanıyor :s

- - - Eklendi - - -

Yok canim benimkisi apandst degil. Bobrek agrisi benimki net :(

ovv çok dayanılmaz olur o.benimde böbreklerim çok ağrır :s

minoo

minoo

Üye
Harry Potter'ın son filmini yeniden izleyeceğim.Az önce yemek yedim.Biberler çok acıymış be hala ağzım yanıyor :s

- - - Eklendi - - -

ovv çok dayanılmaz olur o.benimde böbreklerim çok ağrır :s

Dun gece cok agridi. Bobrek tasi falan degil bobrek dusuruyorum dedim o dereceydi.

Üst Alt