Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

tempestshine

tempestshine

Üye
Virüslü mesajı açtım.Lanet olsun :off:
Facebook'un gönderdiği bir virüs.huiaaa yazıyor yanında da link.linke tıkladım.indirdim.bastım üstüne.sonra kapandı.google chrome'a göre silindi.emin değilim.ve çok tedirginim :(

tarxhn

tarxhn

Üye
atama sonucunu bekliyorum. bakalım kpssde 80.820 ile atana bilecek miyim? hiç umidim yokkk

tempestshine

tempestshine

Üye
bu haftadan itibaren forever mobilim

__xXx__

__xXx__

Üye
buz devri 3 var dediler izleyeyim dedim

cukuleaks

Üye
Virüslü mesajı açtım.Lanet olsun :off:
Facebook'un gönderdiği bir virüs.huiaaa yazıyor yanında da link.linke tıkladım.indirdim.bastım üstüne.sonra kapandı.google chrome'a göre silindi.emin değilim.ve çok tedirginim :(

Bende ask.fmde bi vurus yazdim aman denk gelmeyin :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yorgun ve bir şekilde eve girmeye çalışıyorum :( ne gündü ama ....

pelın_

dgs yalan oldu nedüşüncem:( başka

Türe

Türe

Üye
Geometri cozuyordum sonra resim dersinde gibi hissettim kendimi ek cizim yapmaktan biraktim :zzz:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
4.laptop formatida bitti şimdi sira mail ayarlarinda :( beni bekledi bu cihazlar bozulmak icin

tempestshine

tempestshine

Üye
Çok sinirliyim.Bir şeyleri kırmam gerek :off:

- - - Eklendi - - -

Okuldan aradılar.Seçmeli ders seçmek için okula gitmeliymişiz :s o işkenceyi bir daha yaşamak istemiyorum.Eskişehir'in orta yerinden taa diğer ucuna gitmek çok zor :(

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Akşamki maçı düşünüyorum:hmmm

__xXx__

__xXx__

Üye
rafa omuzumu çarpıp en sevdiğim tshirtumu yırttıktan sonra kafamı duvarlara vuruyorum

tarxhn

tarxhn

Üye
taban atanma puanlarına baktım. 80 atanamadım din kültürüne 48 atama yapılmış böyle adaletin taaa içine çomak sokmak lazım

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
mini rc araba aldım onunla oynuyorum :hmmm duyduğuma göre metroda yarıştırmak güzel oluyomuş :)

Üst Alt