Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

tempestshine

tempestshine

Üye
okullar açılıyor.liseye başlıyorum.internetim elimden alınıyor doğal olarak :(

ismail

ismail

Üye
okullar açılıyor.liseye başlıyorum.internetim elimden alınıyor doğal olarak :(

Lisyeye başladığın için mi?
Çok erken ama hayatın daha önemli.
Benden abi tavsiyesi 9 10 11de düzenli çalışırsan 12 de hafif tekrar eder test çözersin ama
Çalışmazsan 12. Sonıfta kısaca ...... Yersin kardeşim

tempestshine

tempestshine

Üye
benimde en çok zorlandığım şey çalışmak

ismail

ismail

Üye
benimde en çok zorlandığım şey çalışmak

Ben çok zekiyim her anlatılanı hemem kapıyorum diyosan sorun yok Can'ım, dostum :)

Ama çalışmam da gerek diyosan sıkçan dişini.
Yada 12. Sınıfta konuları yetiştircem diye 4 saat uykuyla falan durcan hergün

tempestshine

tempestshine

Üye
korkutuyorsun beni abi :D saat 3'de kayıt yaptırmaya gideceğiz.çok heyecanlıyım

ismail

ismail

Üye
yok la korkma zekiysen sorun yok :)
Zeki değilsen biraz çalışman gerekçek :)
Onuda çok sıkmana gerek yok 2-3 saat yeter günde.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Şimdiden çalışmaya alış ki, ilerde zor gelmesin çalışmak Can..

Yoksa nasıl alışırsan öyle gidersin...

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
FatoŞ

FatoŞ

Üye
Şiir Yazasım Var..

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Akşamı düşünüyorum. İnşallah güzel haber verir.

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Vee Güzel Bir gün Daha.. Yaşadık ,Gördük Çok Şükür..
Ya İllahi Ya Rab İçimdeki Hüznü Al Benden Al ki Güneş Doğsun Gökyüzüne..

tempestshine

tempestshine

Üye
Lise Günlükleri VOL1

Bugün annemin sürücü kursu yüzünden saat 16:00 gibi otobüse bindik.Bir saat sonra okul kapanıyordu.Biz daha okulun yerini bile bilmiyorduk.Neyse şoföre sorduk bilemedi.Sonra otobüsteki herkese sorduk.Emekte oturan kim var diye bir kişi çıktı.Yaşlı bir dede.Ben size ineceğiniz yeri söyleyeceğim dedi.Neyse biz binen her kişiye soruyoruz nerede bu Ticaret Borsası Anadolu lisesi diye.Her kafadan bir ses çıkıyor.Sonunda indik.Yürümeye başladık.Bakıyoruz bakıyoruz okul falan yok.Yol kenarında oturan dedeler falan vardı onlara sorduk.Şu halı yıkamanın oradan dönün dedi.Aslında otobüs okulun yanına kadar gidiyormuş.Ama tramvay çalışmasından dolayı otobüslerin geçmesi yasak.Gittik oraya.Hala okul yok.Sonra annem bir kaç liseliye sordu.Şuradan dönün direk okul karşıda dedi.Sonunda okula girdik.Üstünde büro yazan bir odaya girdik.Koltukta kel ve yüzsüz bir adam oturuyordu.[Benim tahminime göre müdür yardımcısı :D)Kayıt işlemlerini falan yapmaya başladılar.Daha sonra odaya bir adam geldi.Hayırlı olsun dedi.Annem sizi ben bir yerden tanıyorum dedi.Annemin seçimlerde görev aldığı okulda müdürmüştü adam.Taaa çok eskiden.Nerede çalışıyorsunuz diye sordu anneme.Annem adliye deyince yüzsüz ve kel adamın ifadesi değişti.bir baktı ki bakış o bakış :kop: İnsanlar adliyeden korkarlar.Oysa benim çocukluğum orada geçti.Eğer anneniz ya da babanız orada çalışıyorsa savcılardan çalışanlardan yiyecek,içecek,para gibi hediyeler alabilirsiniz :D Bugünlük bu yazım bu kadar çok uzun yazdım vallaha :D bir dahaki yazım 17 Eylülde :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Lise Günlükleri VOL1

Bugün annemin sürücü kursu yüzünden saat 16:00 gibi otobüse bindik.Bir saat sonra okul kapanıyordu.Biz daha okulun yerini bile bilmiyorduk.Neyse şoföre sorduk bilemedi.Sonra otobüsteki herkese sorduk.Emekte oturan kim var diye bir kişi çıktı.Yaşlı bir dede.Ben size ineceğiniz yeri söyleyeceğim dedi.Neyse biz binen her kişiye soruyoruz nerede bu Ticaret Borsası Anadolu lisesi diye.Her kafadan bir ses çıkıyor.Sonunda indik.Yürümeye başladık.Bakıyoruz bakıyoruz okul falan yok.Yol kenarında oturan dedeler falan vardı onlara sorduk.Şu halı yıkamanın oradan dönün dedi.Aslında otobüs okulun yanına kadar gidiyormuş.Ama tramvay çalışmasından dolayı otobüslerin geçmesi yasak.Gittik oraya.Hala okul yok.Sonra annem bir kaç liseliye sordu.Şuradan dönün direk okul karşıda dedi.Sonunda okula girdik.Üstünde büro yazan bir odaya girdik.Koltukta kel ve yüzsüz bir adam oturuyordu.[Benim tahminime göre müdür yardımcısı :D)Kayıt işlemlerini falan yapmaya başladılar.Daha sonra odaya bir adam geldi.Hayırlı olsun dedi.Annem sizi ben bir yerden tanıyorum dedi.Annemin seçimlerde görev aldığı okulda müdürmüştü adam.Taaa çok eskiden.Nerede çalışıyorsunuz diye sordu anneme.Annem adliye deyince yüzsüz ve kel adamın ifadesi değişti.bir baktı ki bakış o bakış :kop: İnsanlar adliyeden korkarlar.Oysa benim çocukluğum orada geçti.Eğer anneniz ya da babanız orada çalışıyorsa savcılardan çalışanlardan yiyecek,içecek,para gibi hediyeler alabilirsiniz :D Bugünlük bu yazım bu kadar çok uzun yazdım vallaha :D bir dahaki yazım 17 Eylülde :ehe

liseye yeni mi geçtin ? :)

pelın_

toplu taşıma ya gelen zamma kafayı bozdum

Barış Grc

Barış Grc

Üye
O harika günü 23 Ağustos . Asla unutmayacağım .

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Belirsiz.

night_jack

night_jack

Üye
Güzel hayaller kurup,sonunda gerçekleşmesini beklemek.Azap gibi geliyor insana.

pelın_

neden bana böle davranyor:hmmm

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Kahve keyfi :)

Üst Alt