Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

Olabilir.Bazen Hocalar Zor Ödevler Veriyor da Sövüyoruz :ehe Anla Yani :ehe

- - - Eklendi - - -

Özür Dilerim :hih:

- - - Eklendi - - -

Pelin Özür Dilerim Buyur Özür Yerine Hediyem

aman çok tatlı ya bu:)

__xXx__

__xXx__

Üye
fenerbahçelilerin kuyt için yaptığı slogan manyak olmuş

datdiri dat dat datdiri dat dat datdiri dat dat dirk kuyt :d:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
MrTech

MrTech

Üye
fenerbahçelilerin kuyt için yaptığı slogan manyak olmuş

datdiri dat dat datdiri dat dat datdiri dat dat dirk kuyt :d:
Abi Hele Kuyt'a Hazırlanan Marş "*****************************" :ehe

Saçımın uzunluğu bu havada beni mahvediyor ama dayanıcam :off: Kız işlerine biraz mola verdim diyebilirim dinleniyorum şu sıralar.
Ben Subay Tırası Oldum.Sıcaktan Malum,Simdi Hemen Uzar.Sonra Yine Castin Taktigi :ehe Gitar'a Sana mı Gelsem Napsam :ehe

- - - Eklendi - - -

Saçımın uzunluğu bu havada beni mahvediyor ama dayanıcam :off: Kız işlerine biraz mola verdim diyebilirim dinleniyorum şu sıralar.

- - - Eklendi - - -

Bir anda bütün ruh halin değişti :kıskıs:
:ehe

- - - Eklendi - - -

<span style="font-family: Comic Sans MS"><font color="Black"><font size="2"><em><strong>[video=youtube;B3BE-V1pn0k]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&amp;NR=1&amp;v=B3BE-V1pn0k[/video]

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Abi Hele Kuyt'a Hazırlanan Marş "*****************************" :ehe

Ben Subay Tırası Oldum.Sıcaktan Malum,Simdi Hemen Uzar.Sonra Yine Castin Taktigi :ehe Gitar'a Sana mı Gelsem Napsam :ehe

- - - Eklendi - - -

:ehe

- - - Eklendi - - -

<span style="font-family: Comic Sans MS"><font color="Black"><font size="2"><em><strong>[video=youtube;B3BE-V1pn0k]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&amp;NR=1&amp;v=B3BE-V1pn0k[/video]

Beklerimde klasik gitarı ve elektro gitarı ders verebilecek düzeyde bilmiyorum sadece bas gitar :sirit: Akustiği zaten hiç bilmiyorum.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Acemi Direk Bas'a Gecebilir mi ? :sirit:

Ben direk bastan başladım.Ayrıca çalmak istediğin ensturumandan başlaman en sağlıklısı.1 yıl klasik çalıp sonra istediğin gitara geçme olayı halk efsanelerinden hatta yararından çok zararı var 2 yıl bas çalan bir kişi 1 yıl bas 1 yıl klasik çalan birinden çok ama çok daha ileride oluyor.

MrTech

MrTech

Üye

Ben direk bastan başladım.Ayrıca çalmak istediğin ensturumandan başlaman en sağlıklısı.1 yıl klasik çalıp sonra istediğin gitara geçme olayı halk efsanelerinden hatta yararından çok zararı var 2 yıl bas çalan bir kişi 1 yıl bas 1 yıl klasik çalan birinden çok ama çok daha ileride oluyor.

:hmmm :allalla: :ehe nerde kurs verıyorsun.gıtarı ben mı getırıyorum.belkı gelırım.

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Yıldızımmm :)

pelın_

[video=youtube;kdhk_iVCfIs]http://www.youtube.com/watch?v=kdhk_iVCfIs[/video]
TAKTIMYA BUNA

MrTech

MrTech

Üye
fatosumm :)

• Beğen